Ja do nich napisałem maila odnośnie raportu za Q4 to mi odpisali, że dopiero pod koniec stycznia opublikują informację odnośnie publikacji raportów w 2022. Także pozostaje nam czekać na raport i WZA, gdzie takową informację udostępnią (miejmy nadzieję).
NewConnect! Rzeczy niemożliwe robimy od ręki, na cuda trzeba chwilę poczekać. Skoro jeden przydarzył się dzisiaj, to trochę się obawiam o rychły ruch kursu :)
https://imgur.com/a/E3pDslE
Tak, racja. Dodajmy do tego: Spółka niezauważana. Brak zainteresowania. Zarząd wycenia akcje na 80gr.
...i z równania wyjdzie nam, że wiatrak zatacza kolejne kółko :)
A to przepraszam! Jeśli pod zmienne w równaniu podstawisz błędne wartości, to wynik nie może wyjść prawidłowy - musiałem się gdzieś walnąć :)
A poważniej - podzielisz się, czemu akurat teraz wychodzisz? Znowu nie wierzysz w wynik za q4? Nie zrozum mnie źle, nie próbuję się wyzłośliwiać. Po prostu wydaje się, że wiatry wieją w dobrym kierunku. Więc...może to brak wiary w szerszy rynek? Chętnie usłyszę, co myślisz!
Wewnętrzny barometr mi to podpowiada. Zapewne przyczyna niepokoju tkwi w zbyt dużych oczekiwaniach odnośnie wyniku 4Q i splocie dobrych wiadomości, które nie przekładają się na kurs. A skoro nie chce rosnąć ... Poza tym jestem zmęczony już tą inwestycją - sześć lat rozterek to szmat czasu.
Ja tu siedzę juz prawie 10lat, od 1,5 roku zaczęło sie cos dziac, myślę że to poleci znacie wyzej i teraz sprzedawac to błąd, dobre wyniki pokazują, nowe kontrakty sa, moze bede wyplacac dywidende, moze rynek glowny, moze ktos ich przejmie
Jak do tej pory inwestycja w Suntech równa się strata. Może jakieś przejęcie a może zmiana w zarządzie coś zmieni.
Patrząc na te ostatnie 10 lat w tej formule spółka raczej wyczerpała możliwości.
2021 roku raporty będą podawane do publicznej wiadomości w następujących terminach:
- Raport kwartalny za IV kwartał 2020 roku – 12 lutego 2021 roku
- Raport kwartalny za I kwartał 2021 roku – 14 maja 2021 roku
- Raport kwartalny za II kwartał 2021 roku – 13 sierpnia 2021 roku
- Raport kwartalny za III kwartał 2021 roku – 10 listopada 2021 roku
- Raport roczny jednostkowy i skonsolidowany za rok 2020 zostanie przekazany do publicznej wiadomości do 27 maja 2021 roku.