No jak to co ? Dzieciaki juz posprzedawaly akcje bo brakowalo na jagodzianke. Zainwestowali 500 zl co dostali na urodziny, zostalo 250 wiec zbroja sie zabrudzila i trzeba bylo sprzedac. Teraz zostali inwestorzy i temat wraca do normy. Trzymac ich teraz krotko i jedziemy z zyskami. Wszyscy co wisza na haku, nie sprzedawac taniej niz hak to bedzie roslo !
Tak jak kolega powiedział, jak nikt nie będzie oddawał za darmo to będziemy mogli razem obserwować to co tu widzimy w ostatnich dniach. Pamiętajcie, że "zielony (wykres) uspokaja". :)
Sprzedaż w poniedziałek, na dziś to i tak dobry wzrost był, prawie 11%. Starczy dziennie, spokojnie po 2% i każdy będzie zadowolony. Teraz żeby kupić 10tys akcji to trzeba podbic kurs z 10%, więc jeśli duży kupuje to też nie będzie szarżował. Tu jeszcze dużo niecierpliwych i słabych inwestorów, więc będą sprzedawać
Dnia 2022-01-08 o godz. 00:51 ~ArTi napisał(a): > Sprzedaż w poniedziałek, na dziś to i tak dobry wzrost był, prawie 11%. Starczy dziennie, spokojnie po 2% i każdy będzie zadowolony. Teraz żeby kupić 10tys akcji to trzeba podbic kurs z 10%, więc jeśli duży kupuje to też nie będzie szarżował. Tu jeszcze dużo niecierpliwych i słabych inwestorów, więc będą sprzedawać
starczy, to ty masz uwiąd kolo...
jakbyś rozumiał o co tu chodzi, to byś wrócił do szkoły, zeby skończyc logikę, bo z matematyką i tak ci nawet szkoła a i najlepszy kalkulator nie pomoże, bo to dla ciebie jak widac wiedza tajemna
Ktoś kiedyś powiedział akcje są do tego, żeby je kupować i sprzedawać. Jedno widać rynek NC był wyprzedany i wraca do łask, spora w tym zasługa, takich spółek, które zaliczyły potężne spadki teraz wracają do gry, spekula to widzi i wsiada, jest sporo drobnych inwestorów tutaj i dobrze, to jest wartość dodana do profilu działalności, a najlepsze, że wg mnie dobre czasy dla nas dopiero nadchodzą, gdyż zgodnie z teorią mieliśmy silny trend wzrostowy, mocną korektę spadkową i wg. mnie czeka nas najmocniejszy i najdłuższy ruch wzrostowy, który da nam ładny plusik, moje zdanie