• Posiadam konto w Squaber Premium Autor: ~Riqo [37.47.144.*]
    I niestety są tam dwie niepokojące informacje:
    1. Spółka ma złą sytuację finansową
    2. Rekomendacja REDUKUJ

Także nie dajcie się nabrać na jakiś szybki zarobek bo tutaj można stracić swoje oszczędności.
  • Re: Posiadam konto w Squaber Premium Autor: ~Marta [176.97.255.*]
    Spadaj kłamco manipulatorze
    Po cholerę te głupoty wypisujesz ?

Wystarczy wejść na BiznesRadar.

Altman EM-Score AAA
    Piotroski F-Score 6
  • Re: Posiadam konto w Squaber Premium Autor: ~Riqo [37.47.144.*]
    https://www.biznesradar.pl/rating/4MS

No właśnie wchodzę i widzę. MOCNE SPRZEDAJ

Gdzie te super wskaźniki?
  • Re: Posiadam konto w Squaber Premium Autor: ~Marta [176.97.255.*]
    Człowieku ty naprawdę myślisz ze nikt nie wejdzie, nie sprawdzi tylko zaufa jakiemuś spadziowi?

Po pierwsze, wskaźniki AT zmieniają się codziennie. Co ważne jest obecnie NEUTRALNE wiec nie kłam ze mocne sprzedaj.

Po drugie piszesz o kondycji finansowej, a to wskaźniki które ja przedstawiłem analizują finanse a nie twoje kłamliwe AT. At z finansami nie ma nic wspólnego.

4Mass od dawna ma bardzo dobra sytuacje finansowa, de facto najlepsza z możliwych.

Próbuj dalej manipulancie.
  • Re: Posiadam konto w Squaber Premium Autor: ~Riqo [37.47.144.*]
    Marta jak już podszywasz się tutaj za kobietę to pamiętaj o tym by pisać w formie żeńskiej.
    Nie przedstawiłem a przedstawiłam.

No chyba, że jesteś kolejnym hakowym udającym kobietę XD

eye, mv_, maniutek? To któryś z Was?

Buhahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.118.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~horus [107.150.22.*]
    ~BekaZNagona, Wał100lecia, Trader24, Stanisław, Grzegorz, LeszczNaPeronie, leszcznaperonie, Agnieszka, WykresowoNieOk I frajer, Bartosz, Tomasz, PJC, to ta sama osoba. Mało tego :) 
WykresowoNieOk, frajer, Qwerty, usunięty, realista, TikToker, Qwertas, 12356, andrasKutafons i inne. Oraz ten przychlast pytajnik 37.47. …* „Jadzim! Łoić kaske!. Kółeczko i 5 groszy to 1% zysku!” „Jaką macie średnią?„. Tutaj tez był chwilkę spokój, bo pewnie był zapakowany, a jak zaczęło lecieć, jak zwykle sprzedał ze strata i znowu ujada. Komu się nudzi, niech wrzuci sobie naszą spadkową trollinę wielonickową „na bęben” pod kątem nicków i początkowych IP, stylu i treści postów. Jego początkowe IP, to 91., 185., 195, 46, 37.47. ..... oraz 5.173. ... 217,96. ….i jeszcze inne (pojął niedawno, co to VPN) Lubi pisać tutaj dla uwiarygodnienia pod żeńskimi nickami typu Agnieszka itp. (że niby „zainteresowana” branżą). Ostatnio podszywa się pod „sensownych” userów i akcjonariuszy 4M. Głuchy na fakty. Zero argumentacji i odniesienia do wyników spółki np. kw/kw, r/r itp. Albo zacietrzewiony osobnik w młodym wieku z pewnymi problemami albo płatny nagon. Nie odpisywać typowi, bo szkoda czasu i oczy na jego spadziowe mantry. Notoryczny wisielec i podszyw.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Barbara [5.184.109.*]
    Riqo dwoi się i troi by zaminusowac plusy hahahahhaha

Ale żal mi ciebie spadziu xD
  • Re: Posiadam konto w Squaber Premium Autor: ~BenjaminBlimsien [89.64.118.*]
    Spadź zgłosił do moderatora. Jak zwykle. A mamusi i koniowi też zameldowałeś?

Że twoje kłamstwa zostały rozjechane przez fakty a ty jak zwykle czepiasz się tego kto jak podpisuje bo nie masz argumentów.

Hahaha odezwał się ten co nie zmienia nicków xD
[x]
4MASS -0,23% 4,31 2026-04-02 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.