Tak sobie liczę, ze jeśli w 2022 sprzedadzą 80k na steam i 70k na konsole plus jakiś wpływ ciagle z Agony to rok powinni zakończyć z przychodem 7,5-8mln
Haha dwa nagony piszące że sobą, tak szczerze kogo to obchodzi jaka jest dzienna sprzedaż? Kursu i tak to nie zmieni.
Ps:dziwny zbieg dwie osoby a IP # podobne haha tak dalej .
Ma chlop racje ze to jest bez roznicy , spolka zarobi a nie akcjonariusz , ktory ma zamrozone pieniadze i czeka na spekule by podbila kurs i zawiesila wyzej na hakach , Ty tez misiu nie odzywaj sie uwazaj na lekcjach co nauczyciel/ka mowi bo dostaniesz dwojeczke .wystawilem znow swoje 7 k akcji na sprzedaz , dobre pare groszy zarobic .
No wlasnie cala nasza gielda opiera sie na spekulacjach. O mnie sie nie martw.
Mam czas to czekam.
To o czym pissesz to fundamenty. Jak spółka zarabia to i akcjonariusz zarobi.
Pewnie ze jak handlujesz spekulacyjnie jak co niektórzy po 500 akcji to im +-5 starcza
moja srednia to 3,30 , mam wiecej niz 5% ale ile mozna czekac ?poszukam szczescia na innej spolce o ile takie sa w co watpie juz nie ma prawdziwych graczy na gieldach wszyscy chca szybko sie wzbogacic .
No jasne ze chcą. Tylko wiesz znam sporo takich co to chcieli szybko i zle skonczyli. Kazdy inwestuje inaczej. Ja mam sporo spolek w kilku branzach suma sumarum od dawna zawsze jestem na +. Chic czasem wisze tu i ówdzie na haku. Ale jesli mam perspektywe miesiace czy nawet lata to poza kilkoma spolkami zawsze doczekalem ladnego + czesto po kilkaset procent. Poczekaj spokojnie na bilans za 4q plus konsole na nowe gry ktore sa na wyciagniecie ręki to zarobisz jeszcze 2* tyle. Chyba ze brakuje ci na chleb i juz chcesz sie akcji pozbyć.
na chleb mi nie brakuje , rowniez mam akcje na innych spolkach , i tez jest roznie , moja zasada nie sprzedaje akcji ponizej zakupu mam czas , ale dpbrze wiesz ze czas to pieniadz , sprzedam dzis to dobrze nie to drugie dobrze milego dnia zycze .
Succubus potwierdził, że The World of Agony to udana marka i będzie cały czas rozwijana, Succubus będzie miał płatne dodatki i jeszcze przed nami nowy RTS w rywalizacji graczy.