• Co tu taka cisza? Autor: ~Łysy [5.173.11.*]
    Jw
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~dario [5.184.201.*]
    cisza przed burzą.......
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Cicho bo trzeba skupić w spokoju zanim znów zapukamy po 20..
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~hommoh [172.70.34.*]
    Bardzo oszczędna polityka informacyjna spółki to poważny 10procentowy minus w mojej wycenie.
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~obs [91.205.90.*]
    Nikt nie chce ci odpowiedzieć, więc jako akcjonariusz i forumowicz wypowiem się. Pewnie z papierem zostali ci, którzy mają go od dawna, trzymając dla dywidend i nie interesują ich drobne ruchy kursu. Rzeczywiście polityka informacyjna jest delikatnie mówiąc skąpa, ale nigdy nie byli zbyt wylewni a dla długoterminowych inwestorów nie jest to decydujące.Są dużo lepsze papiery do aktywnego handlu.Nie przewidzisz na przykład, że można tak przejechać się na opcjach. Mnie to akurat dziwi, ale jestem typowym długoterminowym.
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~axaa [87.207.240.*]
    Dnia 2022-01-20 o godz. 20:40 ~obs napisał(a):
    > Nikt nie chce ci odpowiedzieć, więc jako akcjonariusz i forumowicz wypowiem się. Pewnie z papierem zostali ci, którzy mają go od dawna, trzymając dla dywidend i nie interesują ich drobne ruchy kursu. Rzeczywiście polityka informacyjna jest delikatnie mówiąc skąpa, ale nigdy nie byli zbyt wylewni a dla długoterminowych inwestorów nie jest to decydujące.Są dużo lepsze papiery do aktywnego handlu.Nie przewidzisz na przykład, że można tak przejechać się na opcjach. Mnie to akurat dziwi, ale jestem typowym długoterminowym.

Spółka może za 2021r NIE WYPŁACIĆ ŻADNEJ DYWIDENDY/Na jednostkowym(a z tego płaci)dwa kolejne kwartały notuje straty.Jeśli za 4ty kwartał bedzie strata to... sam rozumiesz!
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~skłaber [89.230.139.*]
    breking news - hot info, dla tych co narzekają na cisze polecam artykuł
    https://www.o2.pl/biznes/firmy-energetyczne-padaja-jak-muchy-szoste-bankructwo-w-tym-roku-6718540640918368a
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~wfiga [87.206.33.*]
    "breking news - hot info, dla tych co narzekają na cisze polecam artykuł
    https://www.o2.pl/biznes/firmy-energetyczne-padaja-jak-muchy-szoste-bankructwo-w-tym-roku-6718540640918368a"

W żaden sposób nie można tego artykułu powiązać z Inter Rao Lietuva - nie zajmuje się gazem.

[x]
INTERAOLT -17,57% 11,54 2022-03-16 17:00:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.