Juras Telesto jest na topie i jest dalej grane . Ruch powtarzalny w odniesiniu do cofniecai był zrobiony aby uruchomić sygnał kupna i tak w zrobiono na fix kosztem straty -7% ale tym sposobem piatkowa sesja powinno byc odreagowanie juz znacznym plusem .
Kolego Zimny spadek był pokłosiem szybkiej sprzedaży 76 szt akcji . Co doprowadziło do wycofania kupujących liczacych ze Będą jescze zrzuty . Sam tak tez myslałem ze ktoos zruci więcej w koncówce dobrałem te 30 szt po 330 wystawione na sprzedaży.
To co pisałem o powtarzalnosci ruchów z tym ze ruchy spadkowe juz zatrymują się na wyzszych poziomach . Teraz max ruch spadkowy wychodzi na 278 zł jednak 310 /320 jest bardziej prawdopodobne ze to bężie dno wynika to z wykresu na 10 dniowym . Jak kumasz wykres to zobacz na ruchy powtarzalne i volumen. na stoog jest taka strona tam mozna na to spojrzeć.
Zastanawia mnie komu są potrzebne te akcje jak licząc Volumen na kupnie i na spadkach to jest dwa razy wiekszy niż sprzedaży wygląda na to ze ktos powoli zbiera dalej Według mnie to w piątek na zielono .