• Moje zdanie. Autor: ~Angello [45.241.18.*]
    Kto ma problem z tymi akcjami lub ich przyszłym kursem, niech je sprzeda. Od tego jest giełda.. Miałem 333k teraz mam 400k. I spokojnie czekam na rozwój wydarzeń. Pozdrawiam
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Thebil [5.173.248.*]
    Czekaj...i czekaj.....
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Angello [45.241.18.*]
    Ty też masz 4msss? Bo jeśli nie to czym ty się interesujesz? Ja mam czas i pienieniadze. Ty pewnie ani jednego ani drugiego, bo szybko z dnia na dzień musisz na chleb zarobić. Nie odpisuj
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Beka [37.47.153.*]
    Angello kto Ciebie uczył grać na giełdzie? Od kiedy kupuje się akcje w trendzie spadkowym?
    Co to za szkoła?
    Masz w ogóle magistra? Dodawać, kalkulować chociaż potrafisz?
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~BekaZnaganiacza [37.47.153.*]
    Brawo Ty.
    Napisz jeszcze miliarderze jaką masz średnią byśmy mogli się pośmiać jak w lutym kurs będzie wynosił 18 groszy
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Angello [45.241.18.*]
    0.28. I jak się sprawdza twoje prognozy to będę 40k zł w plecy. Wiem, że nie potrafisz tego ogarnąć, ale takie straty serio to są do przeżycia. I na twoim miejscu, nie martwił bym się tym, bo to nie twoja kasa. Chyba, że też tyle zainwestowales
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Janina_III [37.248.221.*]
    Angello witaj w drużynie :) ja mam średnia 25 groszy i 500k akcji a parę grosza w tą czy tą na tym poziomie nie robi różnicy jak ma się czas ! Pozdrawiam Janinka!
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Alik [5.172.232.*]
    No proszę a ja mam 430 k akcji po 28 groszy. Chce jeszcze dokupić do 500 k akcji.
    Nie martwię się trendem, że jest korekta.
    Tak bywa na giełdzie. Nie mam strat bo jestem cały czas na rynku.
    Aby zyskać trzeba też umieć wytwać spadki.
    Mogę poczekać do ustalonego celu.
    Bo ta kasa jest na daleką przyszłość.
    Pozdrawiam cierpliwych inwestorów.
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Janina_III [31.0.87.*]
    To zapraszam na arkusz zleceń i dołączenie na poziom 9,90 zł :) ciekawe ile milionów akcji się uzbiera i ilu nas jest inwestorów z zaufaniem do spółki i czasem na odpowiedni zysk ! Pozdrawiam cierpliwych! Wasza Janinka!
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Niuniek [5.173.122.*]
    Pocałuj się w jaja i torbę z kraja. Nie wstawiać! Spółdzielnia tu siadła! :))
    Angello. Nie chwal się ile masz i po ile. Nigdy nie pisz prawdy na forum. Dla swojego dobra
    Moderacja gra z nimi. Ucinają tekst. Nie podawać ile macie i nie wstawiać zleceń jak macie daleko.
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Trader [31.61.185.*]
    Niech zagrają w końcu chłopki bo nuda straszna. Jak siedli to kwestia czasu i pompka
  • Re: Moje zdanie. Autor: ~Hektor [77.81.136.*]
    To są leszcze na góra 10%. I tylko na momencie. To nie to. To tzw. bieda-spółdzielnia.
[x]
4MASS -0,47% 4,20 2026-05-08 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.