• Brak handlu Autor: ~Jacuś [89.234.197.*]
    Przygotowanie pod ściągnięcie z giełdy?
  • Re: Brak handlu Autor: ~chrupek [185.238.206.*]
    żartujesz?nie po to nadrukowali miliony akcji po 20gr s senny ściągać firme z giełdy.
    tą firmę a wlasciwie ludzi z nią związanych trzeba omijać szerokim łukiem i to w maseczce ffp3.
    np pan B. M - zwiazany z scopak, lst capital (znana z wielu nazw lusatia, totmes) baltic ceramics, b3 system, drewex, spray, gimnasion, plastpack. wystarczy?
    przejrzyj gdzie są te spółki
    sorry za literówki. czasami telefon figluje
    w kazdym razie nadrukowali akcje żeby je wypchnąć do ludzi a nie żeby ściągać ją z giełdy
  • Re: Brak handlu Autor: ~Jacuś [46.134.105.*]
    Tylko póki co to skupują, przekroczyli już 90% i myślę że zmierzają do ściągnięcia z giełdy. Komu to sprzedadzą w wyższych cenach skoro tak uważasz?
  • Re: Brak handlu Autor: ~Włodzimierz [5.173.33.*]
    Ściągnięcie z giełdy?
    Bardziej prawdopodobne wejście na główny parkiet. Przykre, że nie umiecie czytać wnikliwie raportów z których jasno wynika, że firma się rozwija i cały czas inwestuje. Dodruk jak zawsze zły - czytam takie opinie od lat na różnych forach i jestem tym zdumiony. Skąd pomysł, że pójdzie to w ulicę?
    Zastanówcie się trochę i nie piszcie bzdur.
    Nie da się zbudować czegoś trwałego w krótkim czasie, więc zalecam cierpliwość.
    przecież pisałem że nie zdejmą. "do ludzi" to szerokie pojęcie chodzi o to że będą chcieli sprzedać-czy zaprzyjaznionym funduszom czy indywidualnym- to nie ma znaczenia. może i będą chcieli przejść na główny, może firma się rozwija. ja tylko sugeruję sprawdzić kto w tym siedzi i jakie ma sukcesy. Lata temu emisjajeszcze przed splitem była po ok 1zł - to na dzisiaj 10zł. a oni robią emisje swoim po 20gr
[x]
EUROSNACK -5,72% 2,80 2025-10-10 16:32:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.