Po pierwsze, wynik za czwarty kwartał, powinien być minimum 4-4,5 mln, po drugie około 14.01. powinien być wynik przetargu. a po trzecie dywidenda na poziomie min. 5 pln. Przy tych przesłankach kurs po ogłoszeniu dywidendy powinien być około 50 pln, przy c/z=5+. Jeśli o czymś zapomniałem, to napiszcie.
Właśnie widać po Twoich wpisać, że te elektrody przed chwilą zostawiłeś. Dostałeś pewnie od wujka z PIS-u prace kierownika eksploatacji powierzchni płaskich i cały świat zawojowałeś. Odłożyłeś nawet na parę akcji na giełdzie. Jesteś przyszłością Polski.
gdybym znal nawet jaroslawa z tylewizji to wziol by pare grosza z ppk i zrobil ci nie hosse. ale chociaz gdziwa cene.mi nie prezszzkadza ze ktos mi ubliza.lata syfu,przyzwyczailem sie ,a nawet to polubilem. dla mnie jestes jak brat :D
W związku z tym, że j/w jest jednym z wartościowszych wątków, to jeszcze jedno pytanie: czy zakręcenie kurka przez Rosję spowodowało, że zbiorniki robione przez Mostka już się do niczego nie nadają skoro akcja nie idzie w górę? 2/albo może to my mamy popieprzone w głowie??