żaden wypadek, góra pewnie wie, że szykuje się jakieś złe espi i wywalają ile się da i sztucznie podbijają kurs pomiędzy sobą. skoro teraz mogą sprzedać za 4 ziko a zaraz bedzie 1-2 to każdy by sprzedawał
Te teorie spiskowe nie mają żadnego sensu ani składu. AIG to dość nowy podmiot wydawniczy nie mający mocnego zaplecza a mający ambicje i
pomysły , łapie się ciekawych projektów i radzi sobie dość nieźle jak na swoje warunki. Aktualna cena może być atrakcyjna bo jest potencjał i nadzieje.
Trzeba być amebą umysłową żeby myśleć, że po wzroście 15% bez infa nie będzie następnego dnia korekty. Kurs jest sterowany przez Janusza Ciszewskiego a nie przez wywalanie drobnych. Wystarczy śledzić arkusz i trochę pomyśleć żeby nie wypisywać później głupot.
obejmowali po 1,67 i taki kurs możemy tutaj kiedyś zobaczyć,mam wiele spółek w portfelu i wiele z nich także emitowało akcje załóżmy po 10 zeta a kurs spadł poniżej tego 10 zeta,chociaż wydawało się to NIEMOŻLIWE
Nie ulega wątpliwości , historie ta spółka ma pogmatwaną i pewnie wielu straciło. Ja zakupiłem pakiet poniżej 4 bo wydaje mi się że cena jest ok pod aspiracje i pomysły na biznes. 1.67 cena obejmuje akcji dla zarządu jest oderwana od wyceny giełdowej.