bo przecież jak było 4,30 zł to: "w ocenie Zarządu bieżąca cena akcji nie odzwierciedla potencjału rozwoju Grupy Kapitałowej Emitenta, w związku z czym jest to dobry moment na pozyskanie przez Emitenta akcji, które będą mogły być umorzone, sprzedane lub zaoferowane w ramach programów motywacyjnych dla pracowników lub w związku z emisją instrumentów finansowych, z ograniczeniami wskazanymi w niniejszym regulaminie;
Więc cena 3,90 odzwierciedla potencjał rozwoju, czy może Zarząd zmienił zdanie????
czekam już 2 tygodnie na odpowiedź dotyczącą podstaw prawnych decyzji zarządu GL o zawieszeniu skupu. Program skupu uchwalony przez NWZA nie przewiduje takiej opcji. Ale odpowiedzi nie ma.....
I nie spodziewaj się, że ja dostaniesz. Przed skupem gdzie co 2 wielki inwestor pisał o mega promocji i super okazji wyszło na moje, że koło 3,5 będzie można spokojnie brać.
Dla mnie jeszcze za drogo by tu bardziej wejść. Teraz proponuję przed rocznymi na resbud polatać
podbijam wątek, przy 4,30 zł akcje były (wg Zarządu) niedowartościowane i atrakcyjne cenowo. Więc przy 3,50 powinni koniecznie odwiesić program skupu, bo są jak za darmo...
Chłopie, a po jakiego grzyba im więcej akcji jak już mają ponad 90% ?
Przyjdzie rachunek za gaz, prąd to czym zapłacą akcjami ? Czy może jednak gotówka która im zostanie ze skupu co się nie udał.