• Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~enki [188.33.225.*]
    jw
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~Kiszka [37.248.202.*]
    Nie ma akcji .......kto miałzebrac to zebrał po 3 z zl i nizej . Niech dają info o zawarciu ukladu wrcamy na ciagłe i na poziomy przynajmniej 1,5 gr starego
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Zdaje się, że tak. Długo to wszystko trwało. Ja też trochę dozbierałem, choć już na przełomie roku zacząłem się zastanawiać, czy może jednak sprzedać akcje z dużą stratą. Mam średnią nieco ponad 10 zł. Ale zaczyna mi się odradzać wiara, że może jednak tu jeszcze zarobię :-)

Bardzo jestem ciekawy, co przyniesie na kursie IDH cały ten rok 2022.

Pozdrawiam !
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~enki [188.33.225.*]
    Dnia 2022-01-04 o godz. 15:20 ~Muminek napisał(a):
    > Zdaje się, że tak. Długo to wszystko trwało. Ja też trochę dozbierałem, choć już na przełomie roku zacząłem się zastanawiać, czy może jednak sprzedać akcje z dużą stratą. Mam średnią nieco ponad 10 zł. Ale zaczyna mi się odradzać wiara, że może jednak tu jeszcze zarobię :-)
    >
    > Bardzo jestem ciekawy, co przyniesie na kursie IDH cały ten rok 2022.
    >
    > Pozdrawiam !

Ja swoją średnią mocno zmniejszyłem i już jest sporo poniżej wcześniejszego grosza ;) Myślę że będzie dobrze. Sporo się mówi ostatnio o uprawach hydroponicznych, a lampy i stelaże mogą być niedługo bardzo pożądane nawet nie do upraw samych konopii.
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2022-01-04 o godz. 15:42 ~enki napisał(a):

> Ja swoją średnią mocno zmniejszyłem i już jest sporo poniżej wcześniejszego grosza ;) Myślę że będzie dobrze. Sporo się mówi ostatnio o uprawach hydroponicznych, a lampy i stelaże mogą być niedługo bardzo pożądane nawet nie do upraw samych konopii.

Gratuluję dobrej średniej zatem !

Po ostatnich dwóch sesjach zaczyna mi (powoli) wracać wiara, że ktoś jeszcze będzie chciał dźwignąć ten kurs.

To tylko wróżenie z fusów, ale może będziemy wracać niedługo na poziomy 10-15 zł / akcję.

Natomiast, jeśli faktycznie coś dobrego ma się wydarzyć jeszcze tutaj, to na kluczowy okres na pewno trzeba będzie jeszcze poczekać. Może nawet dopiero 2023 rok będzie tu jakimś przełomowym (pozytywnie). Ja czekam, nie spieszy mi się.

Najbardziej kluczową inwestycją wydaje mi się zamówiona linia do produkcji aluminium.
    No ale zobaczymy... Czas pokaże.
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~enki [188.33.225.*]
    Dnia 2022-01-04 o godz. 17:24 ~Muminek napisał(a):
    > Dnia 2022-01-04 o godz. 15:42 ~enki napisał(a):
    >
    > > Ja swoją średnią mocno zmniejszyłem i już jest sporo poniżej wcześniejszego grosza ;) Myślę że będzie dobrze. Sporo się mówi ostatnio o uprawach hydroponicznych, a lampy i stelaże mogą być niedługo bardzo pożądane nawet nie do upraw samych konopii.
    >
    > Gratuluję dobrej średniej zatem !
    >
    > Po ostatnich dwóch sesjach zaczyna mi (powoli) wracać wiara, że ktoś jeszcze będzie chciał dźwignąć ten kurs.
    >
    > To tylko wróżenie z fusów, ale może będziemy wracać niedługo na poziomy 10-15 zł / akcję.
    >
    > Natomiast, jeśli faktycznie coś dobrego ma się wydarzyć jeszcze tutaj, to na kluczowy okres na pewno trzeba będzie jeszcze poczekać. Może nawet dopiero 2023 rok będzie tu jakimś przełomowym (pozytywnie). Ja czekam, nie spieszy mi się.
    >
    > Najbardziej kluczową inwestycją wydaje mi się zamówiona linia do produkcji aluminium.
    > No ale zobaczymy... Czas pokaże.

Mi tez się nigdzie nie spieszy, a takie spychanie kursu wykorzystuję do zwiększenia pozycji i co jakiś czas dokupuję. Sprzedam za kilka lat jak już będą raportować sprzedaż z linii do aluminium. Może dopną też inne inwestycje, a póki co nie ma co się przejmować spadkami i ekscytować wzrostami o kilka zł.
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~jasiek [37.248.202.*]
    Zobaczcie jak nas mało zostało ..kilka osób .....;)
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~Erazm [31.61.245.*]
    I ja jeszcze jest! Przyglądam si ten cufu od roku i czekam na moment wejścia, ale jescze ni teraz jeszcze nie dziś.. Może poniżej dwójki..
    Dnia 2022-01-05 o godz. 14:33 ~Erazm napisał(a):
    > I ja jeszcze jest! Przyglądam si ten cufu od roku i czekam na moment wejścia, ale jescze ni teraz jeszcze nie dziś.. Może poniżej dwójki..

Tylko, że z tą spółką to jest tak, że jeśli tego nie "zdejmą" z NewConnect, to każdy poziom wejścia poniżej 10 zł jest dobry.
    A jeśli będzie jakaś pożoga, to i poniżej 2 zł nie warto brać wtedy.

Zostali chyba już tylko bardzo spokojni i cierpliwi :-)

Natomiast zastanawia mnie, jak teraz będzie realizowany dalszy wzrost (mam nadzieję) kursu. Nikt na tych poziomach nie kwapi się sprzedawać (jak najbardziej rozumiem) a oni robią widły i blokują wzrosty. Oby puścili to każdego dnia na wyższy poziom, bo inaczej to znowu się kupujący zniechęcą.

Raczej niedobrze, że to jest tak blokowane.
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~jasiek [37.248.202.*]
    Ja czekam na info o zakonczeniu rozmów ugodowych ....i powrót na ciagłe ...no i do tego info wpłacie zaległych 20 mln chyba jak dobrze pamietam . to mi wystarczy ;)))
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~enki [188.33.233.*]
    Dnia 2022-01-05 o godz. 14:38 ~Muminek napisał(a):
    > Zostali chyba już tylko bardzo spokojni i cierpliwi :-)
    >
    > Natomiast zastanawia mnie, jak teraz będzie realizowany dalszy wzrost (mam nadzieję) kursu. Nikt na tych poziomach nie kwapi się sprzedawać (jak najbardziej rozumiem) a oni robią widły i blokują wzrosty. Oby puścili to każdego dnia na wyższy poziom, bo inaczej to znowu się kupujący zniechęcą.
    >
    > Raczej niedobrze, że to jest tak blokowane.

Dla mnie dobrze bo i tak nie mam zamiaru oddawać teraz, a jak poblokują trochę wzrosty, zbiorą odpowiednią ilość akcji od zniechęconych i niecierpliwych to będę miał komu sprzedawać na wyższych poziomach tym co się obudzą i stwierdzą że może by tak kupić IDH ;)
  • Re: Chyba dobrze że zbierałem bo może być zaraz odcięcie od tanich akcji Autor: ~Jasiek [37.248.202.*]
    Zależy... Mogą dać info i otworzyć na 10 zł.. Mogą też nie dawac infoafera jeśli to spekulacyjne zabawa i pojechać na minus 30
[x]
IDH -4,88% 2,34 2025-10-28 13:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.