I co pisalem...moj kolega ma juz 118tys..cwaniaki chcieli zeby sprzedal...teraz skupili...akcji brak i winda.....tylko ze moj kolega sprzedaje 18tys....haha cwaniaki 444'''5555''777
Panowie to byla ustawka zeby odac akcjie....spokojnie sam sobie sprzedal i leszcz dolozyl pare sztuk z strachu i tyle.....choc moja kolezanka zadzwonila do biura i zapytala o polski tel..ucielo hehe....malwinka jeszcze sie na uczy u tatusia z pis...co ten pis wyrabia i wy jeszcze im wiezycie..oni robia co chca ...i tylko jedna gadka jak rydzyk..atak opozycji..ruskich niemcow itp...ludzie wy jestescie tacy tepi...zapytajcie sasina gdzie 70mln....no ale pis moze a po jakby 2zl wziela to afera...nie jestem za P.o..jakby co tylko widze jak was
Ja wchodzę w Nexity i Novavis Group, tam jest potencjał na duże wzrosty. Dopóki BTG nie znajdzie innego pomysłu możecie pomarzyć o wzrostach. Będą podbitki i karmienie leszczy. Jak poczekacie 10 lat to może ktos się zainteresuje.
Gierekwkinachod31sty UZASADNIJ dlaczego warto kupić spółkę która jest dwa razy dziennie notowana trudno z nie wyjść oraz weiść. Branża, wyniki skromne ...