• czy tu będzie delisting? Autor: ~spectra [91.189.29.*]
    żeby tak było muszą skupić 95% akcji spółki. FF na dziś jest 11 % a więc musieli by kupić połowę tego co jest w obrocie. Nieralne? Chyba tak, mam wrażenie że tu się ciągle mielą te same akcje. Przeczytajcie o podobnej sytuacji w Masterpharm-ponieżj.. To co tu się wyprawia staty albo niestety wskazuje na takie działanie zarządu. Cikawe do ilu dojdzie żeby to się ziściło. Albo scenariusz nr 2 - sukcesy inwestycyjne jak choćny Infermedica obecnie i nowa duża emisja w wysokiej cenie - bez kozery powiem 5 -8 zł. Tak czy siak obecne 3 zł to śmieszna cena i niestety śmieszne obroty. Zaraz pewnie pójdzie komentaż że prezes dokupił.

https://crowdnews.pl/pomysly-na-inwestycje/master-pharm-spolka-zbyt-dobra-na-gielde/

• Re: czy tu będzie delisting? Autor: ~leszek [5.173.250.*]
    Masterpharm?
    To ci co kupili Mercatora po 603 zł/szt
    Po takim numerze też uciekałbym tam, gdzie mnie nikt nie zna
  • Re: czy tu będzie delisting? Autor: ~edi [176.109.165.*]
    Dnia 2022-01-03 o godz. 18:19 ~spectra napisał(a):
    > żeby tak było muszą skupić 95% akcji spółki. FF na dziś jest 11 % a więc musieli by kupić połowę tego co jest w obrocie. Nieralne? Chyba tak, mam wrażenie że tu się ciągle mielą te same akcje. Przeczytajcie o podobnej sytuacji w Masterpharm-ponieżj.. To co tu się wyprawia staty albo niestety wskazuje na takie działanie zarządu. Cikawe do ilu dojdzie żeby to się ziściło.

i tego się trzymajmy
    muszą dać konkret cenę w wezwaniu żeby doszło do skutku !
    co najmniej c/z = 10
    czyli jakieś 5 zł/akcję
  • Re: czy tu będzie delisting? Autor: ~Venture [77.252.47.*]
    jakby mial byc delisting to chyba skupowaliby akcje w ramach programu skupu? czy oni cokolwiek kupili?
  • Re: czy tu będzie delisting? Autor: ~spectra [91.189.29.*]
    oni nie kupili nic ale prezes kilkaset tysięcy w sumie od tego czasu, dziwne to....
  • Re: czy tu będzie delisting? Autor: ~edi [176.109.165.*]
    Dnia 2022-01-04 o godz. 20:59 ~Venture napisał(a):
    > jakby mial byc delisting to chyba skupowaliby akcje w ramach programu skupu? czy oni cokolwiek kupili?

może trzymają na słupie
    choć jestem raczej pewny, że te niecałe 3,5 mln akcji jest rozproszone po drobnych
    to i tak bardzo mały ff
[x]
UNFOLD 4,48% 1,40 2025-10-29 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.