Invention to zdechly kot. Nawet nie odbije. Nie tykac zdechlych kotow. Szczegolnie, ze naganiaja na tego zdechlego kota po wsztystich spolkach. Wiadomo nie maja komu go upchnac.
:))) Rzeczywiście biegają z tym Inventionem po wszystkich forach, nawet do nas zawitali:) Od Bydgoszczy , w sensie Hubtech i bracia Kierulowie, lepiej trzymać się z daleka, Przynajmniej ja mam takie zdanie :) Dziś czytałam artykuł, że na 2022 rok nadal polecana jest branża budowlana. Chociaż z tymi analitykam róznie bywa. Najlepiej im wychodzi tłumaczenie tego, co było. A jak zapytać o przyszłość to mówią, że albo tak albo siak :)
Olu, Przeczytaj Pułapki myślenia. O myśleniu szybkim i wolnym (Thinking, Fast and Slow) napisana przez Nobliste Daniela Kahnemana, a przekonasz sie, ze takim gieldowym analitykom nie ma co wierzyc na slowo. Lepiej rzucic moneta lub uzyc prostego algorytmu.
Nie wiem jak zachowa sie cala branza budowlana, ale o Prefa Group jestem spokojny. Przy ich modelu biznesowym moga konkurowac cenami nawet przy malejacym popycie ze wzgledu na rosnace stopy procentowe. Z reszta w Polsce polowa mieszkan idzie za gotowke.
Gdzie tu trzymac topniejace pieniadze: zloto, ziemia, mieszkania lub domy? A wiec wychodzi na to samo. Prefa Group bo to kura znoszaca zlote jajaka.
Nie moge sie doczekac moich XXXXX nowych akcji po kupinych po 1 zl. :-)
PS. Zaczynam zastanawiac sie czy nie kupic troche NFT-ow https://filarybiznesu.pl/nft-przyszlosc-nadeszla-i-zmienia-sposob-budowania-relacji-z-klientami/a13272, bitcoina po 1 USD juz przegapilem, bo bylem za bardzo podejrzliwy, aby zalozyc jakies konto w chmurze
halo, halo, jestem wróciłem z urlopu i widze że ładnie opiekujecie się perełeczką... ps jakieś ruchy w akcjonariacie na spółce z liściem kanadyjskim Ps; jak tam odkładacie kaskę na pp
Ooo witaj Bobie :) Rzeczywiście dawno Cię nie było. Je juz dawno mam zabezieczone fundusze na pp, na szczęście po złotówce, to dużo nie potrzeba :) Tak, właśnie wieczorkiem ogarniam, co to się dzisiaj wydarzyło i na listku faktycznie jakieś ruchy, a chciałam jeszcze dokupić, chyba będę się musiała pospieszyć, żeby mi nie odjechał :)
NFT- y? Coś słyszałam o tych tokenach i wirtualnych dziełach sztuki i nawet kiedyś sobie obiecywałam, że poczytam na ten temat, ale ciągle brakuje czasu. To chyba tezeba mieć jakieś specjalne konto do kryptowalut ? Nie wiem, czy potrafiłabym to ogarnąć po tym jak ostatnio maiałam problemy z e-TOLL -em :))) To życie robi się coraz bardziej skomplikowane :)))