Tak jak ostatnio z ok4zł doszło do 30
Tak teraz startujemy z 11
Zerknij cię na arkusz po prawej stronie.
Wszystkie zlecenia zniknęły.
Dlaczego?
Bo nikt już nie oddawał akcji po 11zł
A nowe cenotwórcze informacje w drodze.
Jedną z pierwszych jest.
https://www.pb.pl/obligacje-maja-szanse-wygrac-z-akcjami-1137230
Chyba jeszcze nie wytrzezwialeś po zabawie Sylwestrowej
Nie bierz więcej tego leku lub zmień ustawienia leku
Tutaj będzie 8 zł j pewne jak w banku
Glapy
Spokojnie czekam na wyniki roczne.
Chcę zobaczyć co i za ile odkupili od tej upadłej spółki.
1Q znowu będzie dobry bo pieniądze ze skarpety będą płynąć na GPW i obligacje
Zobaczymy jak wyniki za cały rok. Zwykle ostatni kwartał był najlepszy wiec może i teraz?
Ja osobiście liczę na 1-1,5 mln zysku netto i kontynuacje dywidendy (jeśli nie przepłacili za Copernicusa)
Dywidendę płacili za 2019 i 2020 (łącznie 3 zł wiec blisko 30% bieżącej kapitalizacji)
Usługi finansowe w środowisku wysokich stop i dużej zmienności będą sobie radzić coraz lepiej. Nie tylko NWAI ale i pozostali, nie ma się co ekscytować - dobra spółka na takie czasy choć 50 zł to raczej nie zobaczymy.
Andrzej a dlaczego jesteś taki negatywnie zaangażowany?
Coś ci zrobili? Pracowałeś u nich i cię zwolnili? Pieniądze jakieś straciłeś?
O co chodzi?
Nie lubię jak ktoś nabija innych ludzi w akcję spółki,która jest warta 30 -40 procent
Zobacz jak Zeusik i inni wybili cenę 30 zł i wmawiali naiwnym ludziom,że to perła
Ja od 1 mają pisałem,że to warzywniak z obrotami jak warzywniak na mało uczęszczanej ulicy
Nie można kupować spółki z obrotami 800 zł,2000 zł
Płynność, płynność na i jeszcze raz płynność
Uważam,że spółka która ma już 14 lat powinna zarabiać i mieć 10 krótkie większe obroty
Zastanawiam się po co im 40 osób pracowników i kilka osób w Zarządzaniu skoro maja straty
Buñczuczne były zapowiedzi prezesa o 50 zł za akcję za 3 miesiące już podali ,że mają stratę
To nie wiedzieli,że są na minusie wcześniej?
Zobacz jak sporadyczne są komunikaty o spółce , tajemnice jakieś mają?
Czy spółka mająca długi kupuję bankruta?
Jak się maalo pieniędzy to kupuję się coś co przyniesie zysk
To jakby bezrobotny kupił samochód za 500 plus,i chciałby zrobić z niego taxi i super biznes
1. Nie odpowiedziałeś dlaczego tak hejtujesz? Dużo o nich piszesz. Trafiłem? Pracowałeś u nich?
2. Kto nabija w akcje? Zeus?
3. Tak na szybko jak spojrzałem to chyba spółka nigdy nie pokazała straty za cały rok. W 2019 zarobili 2,5 mln netto, w 2020 7 mln netto. Po 3 kwartałach 2021 są na plus, niewielki ale plus. Wszystko rozstrzygnie 4 kwartał
4. Prezesa nie ma co bronić ale zdaje się ze zarząd nie zapowiadał 50 zł tylko wza uchwaliło warunkowa emisje po 50 zł. Czyli nie rozwodnią nas poniżej tej ceny. Co w tym złego?
5. A jakich informacji się spodziewać? Że co? Ze umowę podpisali? Ja to nawet wole jak jest mało a konkretnie. Na XTB było podobnie (zachowując skale 100:1)
6. Kupili jakaś resztówkę po bankrucie nie bankruta. Bądź precyzyjny. A skąd przekonanie ze to nie przyniesie zysku? Zobaczymy
7. A może ty jesteś ze spółki i naganiasz na spadki zeby tanio zebrać?
3 kwartał skończyli ma minusie tak samo jak półrocze zobacz wyniki ok 500 tys straty
Nie kupuję spółki która nie ma płynności ok 500 tys zł przez 2-3 miesiące
Chyba sam jesteś ze spółki NWAI lub ze spółki Zeusika zDarusUk
Jak mnie nie myli pamięć to za pół roku mieli 2,3 mln przychodu.Tyle to ma firma 2-3 osobowa a nie sztab 40 pracowników
Pomnóż sobie 40 osób przez 178 dni i podziel to na przychód 2,3 mln zł ile Ci wyjdzie dzienny przychód na 1 pracownika?
A co dopiero zysk na 1 pracownikódniowke
Śmiech na sali
Zobacz już są w kolejce po akcję Nwai cena zakupu5-6 zl