Nie, to tylko próba ubrania w mało płynny i bardzo ryzykowny walor ale jak widać już coraz mniej naiwnych :). Obecnie tylko zdrowe i zyskowne spółki mają rację bytu, łagodnie mówiąc Art Games się do nich nie zalicza. Cieszy tylko rosnąca świadomość inwestorów.
Bo nie lubię manipulacji i kombinatorstwa, widać jak na siłę próbują podbić kurs jedną akcją i tak w kółko. Może w końcu dojrzejesz i zaczniesz wybierać solidne spółki... Chcesz mi powiedzieć, że forum Bankiera służy tylko naganiaczom z klapkami na oczach w celu ubierania naiwnych? Może Cie to zdziwi ale można inwestować z sukcesami i mieć przy tym kręgosłup moralny, z resztą po co ja to w ogóle pisze, Wy i tak przecież wiecie lepiej :))
Dzisiaj taki dzień, że wszystkie spółki w moim portfelu zyskiwały z rana. Ale Art poleciał trochę za wysoko. Tak więc na dzisiaj pożegnałem się z walorem; 17 % zysku w kilka dni notowań wystarczający. Wrócę jak się znowu uspokoi.
Mimo wszystko wierzę że art da jeszcze zarobić, ale najpierw jakieś konkretne informacje a nie 15% z doopy z rana,
Czekanie na info jest ok jeśli chcesz potwierdzić lub upewnić się, że dobrze przewidujesz a raczej przewidziałeś kurs. Utwierdza w przekonaniu, jest budujące i nastraja optymistycznie. Niestety info to zawsze przeszłość. IMO o czym już wcześniej pisałem kurs do pierwszych informacji będzie oscylował między 2-4. Tak, że zapiąć pasy bo skoki będą znaczne po czym utknie między 3-4 więc stabilniej. Po pierwszych sensownych i miejmy nadzieję pozytywnych informacjach na temat Climbera kurs wystrzeli do nieznanych dotychczas poziomów. Ja liczę również na niespodziankę w postaci WW2 Bunker bo z tego co widzę jest zainteresowanie grą i to znaczne. Oczywiście nie bierzcie moich wypocin poważnie. Opieram się na własnych obserwacjach a na Artku jestem juz dosyć długo
Dnia 2022-01-03 o godz. 21:23 ~Ipo3 napisał(a): > @Oo > > > > Czekanie na info jest ok jeśli chcesz potwierdzić lub upewnić się, że dobrze przewidujesz a raczej przewidziałeś kurs. Utwierdza w przekonaniu, jest budujące i nastraja optymistycznie. Niestety info to zawsze przeszłość. IMO o czym już wcześniej pisałem kurs do pierwszych informacji będzie oscylował między 2-4. Tak, że zapiąć pasy bo skoki będą znaczne po czym utknie między 3-4 więc stabilniej. Po pierwszych sensownych i miejmy nadzieję pozytywnych informacjach na temat Climbera kurs wystrzeli do nieznanych dotychczas poziomów. Ja liczę również na niespodziankę w postaci WW2 Bunker bo z tego co widzę jest zainteresowanie grą i to znaczne. Oczywiście nie bierzcie moich wypocin poważnie. Opieram się na własnych obserwacjach a na Artku jestem juz dosyć długo
właśnie o to mi chodziło, Wzrost kilkunastu % na spółce która walczy o utrzymanie głowy na powierzchni przed wydaniem najbardziej oczekiwanej gry to dla mnie okazja na sprzedaż. Nie było żadnego info które uwiarygodniłoby taki wzrost. ktoś skupuje w większych ilościach więc albo wchodzi albo nakręca spiralę. Nie mam zamiaru czekać żeby zobaczyć. Sprzedałem Arta kupiłem PKO. Bezpieczniej.
Jaka jedna akcja podbić ? Co ty piszesz chłopie jak na nc obroty codziennie są duże czyli ktoś sprzedaje ktoś kupuje .a takich dobroczyńców to my znamy na giełdach co się martwią o czyjeś pieniądze. Żal mi was gołodupcu