~greg [188.147.64.*] 2021-12-30 14:08 Gdzie jest pan co kursu pilnuje ??? sprzedał i uciekł czy jak
~pan [46.232.212.*] 2021-12-17 23:00 To był mój ostatni wpis w 2021 roku. Życzę wszystkim tutaj spokojnych Świąt, szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego 2022 Roku !!!
Mamy Nowy Rok 2022 to jestem z powrotem. U mnie słowo droższe pieniędzy..........
Ostatnio były same bardzo pozytywne infa z firmy. Wszystko idzie jak po sznureczku w bardzo dobrą stronę. Nie pozostaje mi nic innego jak powtórzyć swoje słowa z 2021:
Dopóki cena nie wróci na 0,54 (0,66) nic nie robić, nic nie robimy. Trzymać to co macie i nie oddawać nawet 1 akcji. To bardzo ważne ! Nic nie oddawać poniżej 0,54.(0,66) Nic nie kupować poniżej 0,54.(0,66)
Ale po ostatnich informacjach z firmy to trzeba raczej zmienić powyższą cenę z 0,54 na 0,66 !!!
Moja propozycja jest taka żeby kto ma akcje wystawiał zlecenia sprzedaży od 5zł w górę żeby nie było tańszych akcji do odkupienia. Zróbcie tak i wystawiajcie takie zlecenia np. na 3-4 miesiące na początek i niech to sobie tak leży. Nie sprzedawajcie taniej. Będziemy mieć wtedy pewność że nikt z drobnych nie bawi się i to wszystko robi "ktoś" dla zabawy. Jak zablokujecie wystawionymi zleceniami swoje akcje to nie będzie akcji poniżej i nie będzie czym szatkować w 1-2 groszach. Rozumiecie?
Jak macie wystawione zlecenie niżej to zmieńcie i przesuńcie na 5zł w górę. Zróbcie tak na próbę i zobaczycie co się stanie. Pamiętajcie u mnie słowo jest zawsze droższe niż wszystkie pieniądze !!!