Jesteś dobrym obserwatorem. Stało i stoi nadal. Bo nie znam nikogo kto tego syfczaka pije. Chłopie w lecie nie potrafili piwa sprzedać, a ty piszesz ze grudzień będzie rekordowy. Z kim ty na głowy się zamieniłeś?
Zejdź na Ziemię! W Biedrze Janki chcą kupić jak najtańsze piwa, klasa średnia kupuje te od Kompanii Piwowarskiej czy Carlsberga itp. jak jest promocja! Nikt się nie rzuca na twoje Noteckie i inne kraftowe, zbożowe szczyny dla studenciaków (pijanych po trzech pianach) i snobów (mających kasę na opicie się 5). Zapakowałeś się tu pewnie 28/29.12 (bo od tego czasu wyjesz). i piejesz tak, jak opętany, myśląc, że rzekę kijem zawrócisz, bo sobie tak wymyśliłeś. Wystarczy tu ESPI poczytać i posty sprzed twojego pojawienia się tutaj.
A akcje mam od czasu gdy jeszcze cheda nie myślał o tym, by kupować browar. Poziomy 0,20-0,25 to ostatnie okazje by wziąć akcje w dobrej cenie. Kto czyta wykres przyzna mi akcje. I nie przejmuj się. Od jutra już nie będę tu pisał, bo nie mam czasu ani mnie to nie bawi. Mam firmę na głowie a okres okołosylwestrowy to czas gdzie mam czas poświrować na bankierze. Przyznasz, że nie zaniżam poziomu tego forum. Haha. Pozdrawiam.
Właśnie sęk w tym, żebyś pisał ile chcesz ale TU. Na forum Czarnkowa pisał o tej firmie, a nie w ilości przesadnej - spamował gdzieindziej. Powtarzam - przesadnej. Bo jak już się tak interesujesz socjotechniką, to wiesz, że takie pisanie może przynieść efekt odwrotny (a zaznaczyłeś tu w którymś wątku, nawołując do spamu, żeby pisać po forach - bez przesady). Też pozdrawiam.