• KCI - 2021 Autor: ~Jurand [31.0.48.*]
    Akcje KCI miały być hitem 2021 jak wyszło każdy widzi, końcówka roku jak zawsze na czerwono, dopóki GH nie przeniesie spółki na NC nie zobaczycie żadnych wzrostów nie ważne jaka wartość księgowa i zyski, nawet sprzdaż GM nic nie zmieniła kurs nawet nie wystrzelił a miał być mega wzrost ten rok to klapa jeżeli chodzi o akcje KCI
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~Pibi [31.61.240.*]
    Nie będzie wzrostów to pewne
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~Romek [81.190.204.*]
    Wylatujemy z rynku podstawowego?
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~Piotr [5.184.100.*]
    Po pierwsze musi na walnym przegłosować 90 % głosów by zmienić rynek notowań.Myśle że w interesie drobnych jest by temu zapobiec.Na głównym rynku trzeba przedstawić więcej informacji a ewentualne nieprawidłowości trudno ukryć.Myślę że jest nas drobnych wystarczająco wielu by się temprzeciwstawić.No poza płatnymi trolami którzy liczą tu na przenosiny na boczny rynek.
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~Inwestor [5.172.255.*]
    Dla tych co nie mają akcji na pewno nie będzie wzrostów. Ja wycofałem wszystkie swoje zlecenia na S. i Wam to samo radzę.
    W 2021 r. akcje wzrosły o ponad 70%, wyniki finansowe to istny kosmos, a Autor pisze o tym że nic się nie działo. Chłopie chyba spółki pomyliłeś.
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~Pi [65.21.177.*]
    Inwestor ty chyba sobie jaja robisz? Akcje urosly o 70 % piszesz? Człowieku one tylko odbiły od zeszmaconego dna na które je ktoś celowo sprowadził. Cały czas akcje notowane są na niebotycznie niskim poziomie podczas gdy masa firm urosla na GPW po 300-500 % od swoich dolków. To co się dzieje na KCI to bezczelne zaniżanie i z pewnością ktoś tym steruje...
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~MAX [176.58.19.*]
    ~ Inwestor przecież ty nie masz akcji sam pisałeś jak się wystraszyłeś i sprzedałeś ty mały naganiaczu nie masz pojęcia o wzrostach na spółkach skoro piszesz takie zabawne historie

Przejście na NC zależy od głosowania i ostatecznej mierze od władz GPW na chwilę obecną porozumienie akcjonariuszy zostało rozwiązane i w interesie drobnych akcjonariuszy jest zarejestrować swoje akcje i uczestniczyć na walnym wcześniej udzielałem pełnomocnictwa osobiście bez osobistego stawiennictwa co będzie dalej czas pokaże, ogólnie koniec roku wypada bardzo słabo jako inwestycja w papiery KCI w stosunku do akcji które dały bardzo dużo zarobić
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~Jurand [31.0.48.*]
    Właśnie dobrze Max piszesz ty ~Inwestor przecież nie posiadasz akcji co robisz na forum i mącisz naganiaczu to twoje słowa cytuje " Poczytałem forum akcjonariuszy i przestraszyłem się nie na żarty. Sprzedałem wszystkie akcje i mam nadzieje że nie będzie rosło" i jak wyglądasz chłopczyku o wielu nickach typowy naganiacz oby nie było Cie na forum w Nowym Roku
    Akurat ten IP ma wielu forumowiczów a ja należę do tych co mają akcje bo znają ich wartość. Leszcz który się wystraszył wpisami innych pewnie już zapomniał o tej spółce. W styczniu nie zdziwię się jak akcje będą po 2 zł.
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~Jurand [31.0.48.*]
    Nie ośmieszaj się publicznie na pewno większość z tego forum ma taki sam adres IP jak twój
    IP 5.172.255. czwarty bajt przedział od 0 do 255 województwo Łudzkie Radomsko
    Tak sobie tłumacz.
  • Re: KCI - 2021 Autor: ~pixel [85.221.143.*]
    To nie G H musiałby przenieść KCI na NC
    On sam musiałby się gdzieś przenieść żeby było dobrze >>>>>>>
[x]
KCI 1,53% 0,93 2026-05-15 11:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.