• Stali bywalcy mnie znają i może się nie obrażą Autor: ~prospective [78.11.178.*]
    Mam pytanko z innej beczki i firmy. Pytanie do tych co inwestują w spółki growe (nie tylko w MadMind).

Przyglądam się ostatnio Play2Chill. Wiem mieli ch....ujową premierę, ale spadli w miesiąc z 22zł na 5zł i zastanawiam się nad kupnem jakiegoś małego pakieciku.

Czy znacie może tę spółkę? i możecie coś więcej rzec aniżeli marne wypociny na forum spółki P2C?
  • Re: Stali bywalcy mnie znają i może się nie obrażą Autor: ~Misio [5.173.28.*]
    No na pewno spolka jest na dnie potencjal do spadków w mojej ocenie nie jest juz duzy. Ale warunkiem jest to ze potrzebna jast hakas komunukacja od spolki co dalej jak projekty i finanse. Jak dla mnie bedzie boczniak alz wyskokami gora dół

Szybciej chyba baked games wybije
  • Re: Stali bywalcy mnie znają i może się nie obrażą Autor: ~prospective [78.11.178.*]
    Dzięki. Tak Baked Games już trochę kupiłem po spadkach. Ich PS całkiem sobie radzi, choć na zwrot pewnie dłużej niż na Succubusie będzie trzeba czekać.

P2C po prostu mega spadło i zastanawiam się nad "chwilowymi" zakupami. Pytanie, czy będą mieli z czego pracownikom płacić po takiej premierze?
[x]
MADMIND -2,21% 0,49 2025-12-23 13:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.