• Robimy "AKCJE" Autor: ~robert [213.134.184.*]
    Zamiast siedzieć i patrzeć jak przerzucają z wora do wora, niech każdy wyciągnie z portfela kasę i kupi za ile może właśnie dziś, w ostatni dzień notowań w 2021.

W USA potrafili się postawić wielkiemu funduszowi i go ograć, a MY nie możemy? Możemy tylko trzeba chcieć.

Ja już wystawiłem 1.111 szt..

• Re: Robimy "AKCJE" Autor: ~Eddie [37.249.203.*]
    Ja przez kilka ostatnich dni kupiłem kilka tysięcy akcji Gobarto. Dzisiaj ustawiłem się na kupnie z ilością 480 sztuk.
  • Re: Robimy "AKCJE" Autor: ~X5 [193.239.126.*]
    Podobnie kupuję przy większych spadkach. O 50% zwiększyłem posiadanie. Swoją drogą warto napisać do KNF. Tu wyraźnie sprzedający chce sprzedać taniej niż chce kupić kupujący. Manipulacja rynkowa jest prawem zakazana.
  • Re: Robimy "AKCJE" Autor: ~Ja [188.147.100.*]
    Ja też mam więcej niż miałem
  • Re: Robimy "AKCJE" Autor: ~zorro [83.4.5.*]
    proletariusze wszystkich krajów łączcie sie , ale wam chłopcy to juz nie pomoże. Zostaliscie wydymani w dośc perfidny sposób, współczuje , ale sam wiem i radziłęm wychodzic kiedy była hossa na rynku, wtedy mozna było odrobić, teraz juz pozamiatane , 22 bedzie zbyt ryzykowny, zeby wywalac na ślepo i pakowac sie i inne papiery !!! Pozostaje czekać, tylko pytanie ile i na co ???
  • Re: Robimy "AKCJE" Autor: ~tomek [213.134.184.*]
    Kochany Zorro,
    Stać mnie być "wydymanym" z ilością 13.000 sztuk od pierwszego notowania w momencie gdy podejmę decyzje o sprzedaży po tej cenie.
    Ale tego nie planuje robić.
    Pozdrawiam TYGRYSA POLSKIEJ GIEŁDY czyt. ZORRO :)

• Re: Robimy "AKCJE" Autor: ~hub [153.19.152.*]
    Mnie tez stac aby byc wydymanym. I mysle, ze wiekszosc ktora tu sie jeszcze ostala stac. I wlasnie dlatego po tylu latach, u mnie to juz ponad 10, nikt juz nie odda za bezcen swoich akcji. Nic mnie tak nie mierzi jak arogancja wlascicieli cedrobu. Moga stawac na chu.. i nic im to nie da, ja czekam na batalie sadowa, chyba, ze wykupia po prawdziwie godziwej cenie ale na to nie licze, chyba nikt nie ma zludzen jaki rodzaj 'biznesmanow' kupil pakiet kontrolny Dudy..
  • Re: Robimy "AKCJE" Autor: ~X5 [83.25.137.*]
    W obecnej sytuacji wygrają cierpliwsi od cwaniaków z Cedrobu. Z pewnością dążą do pozyskania 95%. Jeśli nie
  • Re: Robimy "AKCJE" Autor: ~X5 [83.25.137.*]
    Obcięło tekst. Jeśli nie po co by wywalali kasę na 86% ? Dołują notowanie pod przyszłe wezwanie docelowo przymusowe. Teraz chcą przetrzymać drobnych. Może częściowo im się udaje. Jak ktoś ma 50 szt to może czyści portfel. Zobaczymy.
[x]
GOBARTO 0,00% 23,00 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.