w 2019 ustalili że maja na skup 3,5 mln do końca 2023 a akcje nie mogą być nabywane po wyżej 2,5 zł . teraz kupili po 4,80 to znaczy że po drodze była zmiana i podwyższyli cene skupu . bedzie ktoś taka uprzejmy i poda mi gdzie i kiedy ta zmiana nastąpiła . z góry dziękuje . powodzenia
13 .01 2022 maja 50k do kupienia do 5,22 zł , a kupuja po 1600 akcji , na co spółka czeka chcw ten skup robic 10 lat przedłużjąc sobie terminy , dziwne . powodzenia
kwesita ledwie kilku pkt: niskie ff,niby śr. po jakiej chcą mieć więcej "szeryfy" ledwie wyższa, ale tu przy wolumenach im wystawczy, znam NTT od lat i sam widziałem zanim przytuliłem przyjemne ilości po 3, to przez lata kurs jak zabity na tym poziomie, więc może teraz czas lata świetlne czekać na ubicie 5, później 7-8 i wyżej ? nie wiem...to nie walor na grosiłapaczy i tyle :) musiałby się pojawić poważny gracz lub kilku i sami by bili między sobą do góry, póki co nie widzę tego, więc noga na nogę, a NTT może i rekordy bić, na dziś to bez znaczenia pzdr cierpliwych