• Ulica dobiera Autor: ~dolas [78.11.87.*]
    Dzisiaj dobrałem kilka tysi i uśredniłem po 0,42. Poczekam kilka tygodni raczej nie strace Czas pokaże.
  • Re: Ulica dobiera Autor: ~kolo [37.225.2.*]
    ulica dobiera ? nie ośmieszaj się Tutaj tak jak mówisz , kilka tyś i już byk....Ktoś to zbiera konsekwentnie i stąd kurs trzyma poziom...Makulatury 11 mln kapitalizacja na poziomie gleby...ulica wisi w okolicach 1 zł...Cierpliwość
  • Re: Ulica dobiera Autor: ~dolas [78.11.87.*]
    kolo widzę ze Ty tu rządzisz i dzielisz na tym forum,widzę też ze jesteś wysoko ubrany,ponieważ Twoje posty są bardzo kąsające i złośliwe ,delikatnie mówiąc .Niektórzy chcą tylko wciągnąć kogoś do grzecznej rozmowy i wymianę poglądów na temat tego waloru .i to wszystko.Pozdrawiam
  • Re: Ulica dobiera Autor: ~Wer [83.26.166.*]
    on nie ma zielonego pojęcia, nawet na zadane pytanie nie potrafi odpowiedzieć:)
    ubrany wysoko po same pomidory a innym daje rady:) koń by sie usmiał z tego lescza kolo:) hehe
  • Re: Ulica dobiera Autor: ~kolo [37.225.40.*]
    Przypomnę się w styczniu...:)
    czekajcie dalej....
  • Re: Ulica dobiera Autor: ~S3 [185.139.41.*]
    Dzisiaj dobrałem kilka tysi''-nie rób jaj . Z prawej strony wzięte 5 tyś , z czego połowa to moja , obrotu 10 tyś a ten się chwali .Może w nowym roku się ruszy , bo walor mocno zaniżony .
  • Re: Ulica dobiera Autor: ~Wer [83.6.97.*]
    dlatego pisałem temu leszczowi kolo że tu drobni moga dobrać ile chcą i żaden gruby nie walczy tutaj o każdą akcje a wręcz ma je gdzieś ale niech się chłop pociesza skoro sie ubrał po same pomidory, leszcze tak mają a teraz zaślepiony w każdym poście sadzi same brednie:) hehe
  • Re: Ulica dobiera Autor: ~S3 [185.139.41.*]
    Wer ,nie obrażaj ludzi. Walor zdołowany , bo była akcja na Kupcu , ale już się skończyła.Teraz Ci co wychodzili. będą kupywali po taniości z powrotem . Tylko patrzeć ,jak w Nowym Roku rakieta ruszy.Radze obserwować i tanio dokupywać , bo jak ruszy to będzie za pózno.
[x]
LEXBONO 0,00% 0,08 2026-03-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.