• Jeszcze ciągną ten teatr. Autor: ~ZarządWon [193.200.123.*]
    Jeszcze ciągną ten teatr trzymając kurs. Zobaczymy jak długo. W każdym razie zawiadomienie do prokuratury i KNF pójdzie na początku przyszłego roku. Przynajmniej niech się tłumaczą. A co z tego wyniknie zobaczymy.
  • Re: Jeszcze ciągną ten teatr. Autor: ~ZarządWon [193.200.123.*]
    Jadą już powoli w dół cwaniaki?
  • Re: Jeszcze ciągną ten teatr. Autor: ~Mariusz [83.20.235.*]
    Twoje wpisy doszukujące się w każdej transakcji manipulacji głównych akcjonariuszy są kabaretowe.

To nie oni muszą "jechać w dół", mogą sprzedawać i kupować przedstawiciele ulicy. Sądzę, że po podbitce Szmagalscy już w ogóle nie przejmują się dalszymi losami kursu, zostawili go samego sobie.

Tak się składa, że sam ostatnio sprzedałem kilka tysięcy akcji w celu przeznaczenia na bardziej obiecujące inwestycje, gdy okazało się, że akcje od Value kupił słup, zapewne, by uniknąć wezwania. Wcześniej puściłem większą część pakietu pół roku temu w okolicy 4, całościowo mając średnią kupna około 3 wyszedłem na plus, co oczywiście mnie nie zadowala, bo to sprzedaż poniżej wartości, a byle ETF na SP500 dał w okresie mojej inwestycji lepszy zwrot. Zostawiłem sobie tylko ułamek pierwotnego pakietu, niskie kilka tysięcy akcji, jakby jednak miało być wezwanie po 5.44. Niżej niż baza sprzed podbitki (3.30-3.40) i tak nie spadnie.
  • Re: Jeszcze ciągną ten teatr. Autor: ~szmagalewicz [37.120.209.*]
    Pokrzyczeli, pomarudzili i po domach się rozeszli.
    "KNF i prokuratura!"
[x]
TRITON -1,15% 3,44 2026-06-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.