gdyby odebrała ulica już by było wywalanie...myślcie choć odrobinę...Czemu największy wolumen był jak wywalał główny ? A teraz gdy nie wywala obrotu ustały ? No właśnie
przecież jak wywalał to nie były umówione transakcje tylko kązdy drobny jak sie podstawiał to dostawał tak samo do woreczka i mnóstwo takich kupiło więc ty mysl albo obserwuj lepiej
i nagle ulica zapragnęła mieć to w takich ilościach...( ? ) a teraz trzyma...eh słabe to twoje myślenie...ktoś czeka na k od rana na 0,35 i nie ma chętnych na wywalanie...ktoś ładnie zebrał i trzyma papier...mało w obrocie kapitalizacja śmieszna...to bedzie grane...tradycyjnie cierpliwi zarobią...
omg to z twoim myśleniem jest bardzo słabo:) hehe przecież ja nie napisałem że ulica to wszystko odbierała bo ulica takie ilości takiego gniota ma gdzieś ale kto chciał to spokojnie sie podstawić mógł i ile tylko chciał tyle by dostał i wielu dostało, może teraz zrozumiesz
ulica ma resztki...a ponadto wisi w okolicach 1 zł...zrozumiesz wtedy gdy to ruszy...A teraz ktoś czeka od rana na k 0,35 i zero podaży...a to tylko 3 tyś szt...
no pewnie bo teraz jak się wymieniali to ulica nie brała:) hehe sam mogłem brać pełne worki bo rozdawali tylko to za duzy gniot żebym sie skusił, czekam na 10 gr
bo główny nie chce już wywalać na tym poziomie, gdyby chciał bez problemu by to zrobił...to się już nikomu nie opłaca..a czemu mieliby odbierać wyżej ( ? ) ...jest czas....to jest na deskach obecnie...
ktoś cierpliwie czeka na k od rana i nie może się doczekać...kilka sesji wcześniej były pojedyncze zrzuty od groszołapów z ulicy spokojnie odebrane a teraz...cisza...
to juz sie doczekal i nawet 5k po 34 gr jeszcze stoi na s a ty sie oklamuj dalej a ja sie bede smial z tych twoich bredni bo to az szok jakie mozna glupoty pisac:) hehe
podtrzymuję...wszystko ładnie odbierane....a ty będziesz skomlał już niebawem...I żeby nie było nie mam i nie zamierzam tego kupować...ale widzę co jest rozgrywane...