Ale co tu naganiać ....animator wystawia 2000 tys na S codziennie i mamy codzinnie -7 -6% ..... nie ma popytu żadnego więc ......jakie naganianie ....kurs zaqchowuje się jabysmy mieli własnie zakonczyć działalność czyli splajtować ....a nawet bankruty dają jakieś podbitki wiec tym bardziej widać ze to sztuczne wykreowany spadek ....pod coś.... pewnei pod ten skup i wezanie potrzymają cenę nisko żeby im cena nie skoczyła i zbiorą ....no chyba ze trafi się kozak z bańką w kieszeni)
Nie wiem o co ci chodzi mam dwa nicki ......to prawda ale to moja sprawa .....pisłame ze kupuję od 3 zł ...co też realizuję ..reszta to twoje dywagacje ....nie wiem o co chodzi z twoimi 2 mln akcji ?
Wracając do tematu RSI dzienny to 8:))))
Czekam na wartość " 0" :)))
Abstrakcja już nawet nie patrze ile jestem w plecy bo zaczyna mnie to bawić :)
Jak będzie po 1 zł to dokupię ostatni raz z ciekawości.
:)
no ty nei sprzedaz bo nie masz.....co do mojej inteligencji ,,hmmm spokojna głowa ....ogarniam ...nie pamietam ze wpisałem jakieś 2000 tys.....jak tak to pewnie pomyłka ....ale zebu od razu uderzac w inteligencje chłopaku .....wyluzuj ... "polaczku januszu"
Napisałeś w pierwszym komentarzu. Co do inteligencji, to nie jest to kwestia tego wpisu a wszystkich Twoich wpisów co zaznaczyłem ale jak wiadomo nie zrozumiałeś... po trzecie, mogłem popełnić błąd. To chyba nie jest kwestia braku inteligencji a raczej połączenie braku inteligencji i braku wiedzy. Po czwarte załóżmy się. Kupisz ode mnie po 50zl/akcją 40k akcji a jak ich nie sprzedam to dostajesz 5k bonusu na chipsy... idziesz na to (przecież wg Ciebie nie mam to nie nie ryzykujesz a tylko dostaniesz 5k hahaha)? Podaj emaila, przygotuj 2 banki i dzialamy
HEH zajmij sie życiem ...a nie śledzeniem wpisów ludków i analizowaniem ich błędów "literówek" chopie .... ja tutaj nie psize za duzo więc nie wiem może mnie z kimś mylisz......prowadzisz rejestr IP ....sprawdź ....;)
Zmiękła rura? Zaglądasz mi do portfela i nie chcesz się przekonać? Typowy cebulak... a co do pomylki:
~kiszka
2021-12-28 14:03
IP 31.0.23.*
Ale co tu naganiać ....animator wystawia 2000 tys na S codziennie i mamy codzinnie -7 -6% ..... nie ma popytu żadnego więc ......jakie naganianie ....kurs zaqchowuje się jabysmy mieli własnie zakonczyć działalność czyli splajtować ....a nawet bankruty dają jakieś podbitki wiec tym bardziej widać ze to sztuczne wykreowany spadek ....pod coś.... pewnei pod ten skup i wezanie potrzymają cenę nisko żeby im cena nie skoczyła i zbiorą ....no chyba ze trafi się kozak z bańką w kieszeni)
Co chcesz przekazać .....słuchamy ....!! Nie masz żony pożal się...jej czy jakoś .....mozesz też zapłacić pani która Cię wysłucha . Zamelduj "koniu".......zaśmiecasz cały wątek cytując pomyłkę 2000 tys ..... zdrowy jestes? moze covid ??? wyluzuj .....
Śmieszą mnie takie ludki które sprawdzają ip i budują teorie spiskowe .... Mogę mieć u 10 nicków co to cię obchodzi.....? Nie masz co ro OC w życiu tylko drążyć tematy spiskowe...... Że ktoś w przybliżeniu podaje ćwierć grosza że ktoś ma 4 nicki? Może jakieś leki?
A wracając do tematu, to siedzi taki wielonikowiec przed kompem i całymi dniami i tłucze hurtowo swój bełkot pod różnymi nickami. Ale dlaczego tak robi, to już co po niektórych nie interesuje, bo dla nich to normalne. Normalnym jest dla nich tworzenie sztucznego ruchu na forum z naganianiem w jedną lub drugą stronę.