• Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~Car_Iwan [46.22.161.*]
    Mam tego kopę po 70groszy.

Co radzicie zrobić?

Uśredniać?
    wywalić po 23gr i czekac na 15gr.

Czy nie robić nic??
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~tata [176.199.209.*]
    czekaj......podziękujesz niedługo
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~Paweł [46.205.148.*]
    Na 70 prędko nie wrócisz ale po 23 głupio wywalac
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~Stempieńńń [83.31.254.*]
    Będzie jeszcze i oo 4 PLN !!! Jak wejdą wymagania co do jakości i parametrów maseczek . Mamy najlepsze parametry .
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~Stempieńńń [83.31.254.*]
    I dodam nasze lakiery !!!!
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~WIGILIA [46.22.161.*]
    Warto uśredniać???

kto to wie????
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~Kilof [31.60.56.*]
    Dokupić tyle ile masz i to uśredni
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~Hanys [5.173.56.*]
    Nawet nie będziesz wiedział kiedy to przebije
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~Car_Iwan [46.22.161.*]
    Może warto dobrać

Tylko po jakiej cenie i kiedy?
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~666 [37.225.55.*]
    Znowu jakim młot pisze o masecxksch. Czy wie, e 4mass raczej nie produkuje maseczek?
  • Re: Mam tego kopę po 70groszy Autor: ~Zorro [104.129.57.*]
    Nie. Nie produkują raczej. Raczej tamburyna produkują.

https://4mass.pl/virsept_i_maski/
    Tamburyna.

https://m.ceneo.pl/98178474#tab=spec

https://allegro.pl/kategoria/produkty-jednorazowego-uzytku-maseczki-chirurgiczne-259898?producent=4Mass

https://allegro.pl/listing?string=4mass
    O tamburynach.
    MASKA MEDYCZNA
    Jesteśmy polskim producentem trójwarstwowych maseczek medycznych typu 1. Prowadzimy sprzedaż hurtową.

Maska medyczna ochronna 3 warstwowa – zabezpiecza przed zakażeniami przenoszonymi drogą kropelkową, chroni drogi oddechowe przed szkodliwymi substancjami zawieszonymi w powietrzu, wirusami i bakteriami.

Maseczka medyczna trójwarstwowa wykonana jest z 3 warstw włókniny polipropylenowej, a wbudowany w maseczce filtr “MELTBLOWN” zapewnia skuteczność filtracji bakterii >95% zatrzymuje szkodliwe cząstki, zapobiegając tym samym przedostanie się ich do dróg oddechowych.

Kształt oferowanej maski pozwala na swobodne dopasowanie się do kształtu twarzy oraz wykonania z miękkiego materiału filtrującego, który zapewnia również swobodę w oddychaniu. Mocowanie -dwie gumki typu C nie odciskają się na twarzy, umożliwiają pewne i wygodne mocowanie do każdego kształtu twarzy.

MASECZKA CERTYFIKOWANA MEDYCZNIE

Opis techniczny i parametry produktu

Trójwarstwowa maska medyczna
    kolor : biały
    wykonana z 3 warstw włókniny polipropylenowej
    mocowanie : 2 – gumki typu C
    producent: 4mass S.A. wyprodukowana w Polsce
    cechy: 3-warstwowa
    materiał: niesterylna włóknina polipropylenowej z gumkami
    opakowanie: 21 x 11 x 7.5cm
    ilość: 50szt / opakowanie
    KONSTRUKCJA MASECZKI :

Maseczki medyczne posiadają 3-warstwową budowę, aby jeszcze skuteczniej chronić przed bakteriami i wirusami.

Pierwsza warstwa: zewnętrzna, 25g sm włóknina polipropylen.
    Druga warstwa: 25 gsm filtr wykonany technologią meltblown.
    Trzecia warstwa: wewnętrzna, 25 gsm włóknina polipropylen.
    Maseczka medyczna produkowana przez 4Mass S.A. jest zaprojektowana i wytwarzana zgodnie z Dyrektywą 93/42/EWG z dnia 14 czerwca 1993 r. dotyczącą wyrobów medycznych oraz zharmonizowanymi z nią normami:

W celu wykazania bezpieczeństwa i skuteczności działania wyrobu medycznego, do oceny zgodności zastosowano następujące normy:

PN-EN 1041+A1:2013-12 Informacje dostarczane przez wytwórcę wyrobów medycznych
    PN-EN ISO 15223-1:2017-02 Wyroby medyczne – Symbole do stosowania na etykietach wyrobów medycznych, w ich oznakowaniu i w dostarczanych z nimi informacjach – Część 1: Wymagania ogólne
    PN-EN ISO 14971:2012 Wyroby medyczne – Zastosowanie zarządzania ryzykiem do wyrobów medycznych
    PN-EN ISO 10993-1:2010 Biologiczna ocena wyrobów medycznych – Część 1: Ocena i badaniew procesie zarządzania ryzykiem.
    EN 14683:2019+AC:2019 Maski medyczne – Wymagania i metody badań.
    oraz

Ustawa z dnia 20 maja 2010 r. o wyrobach medycznych (Dz. U. 2015 poz. 876 i 1918). Wyrób został zaklasyfikowany do klasy I według reguły 1 zgodnie z Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 17 lutego 2016 r. w sprawie sposobu klasyfikowania wyrobów medycznych (Dz. U. 2016 nr 0 poz. 211).
    O tamburynie jeszcze.

Przeprowadzenie procedury badawczej skuteczności filtracji cząsteczek wirusowych (Viral Filtration Efficiency, VFE) masek medycznych 4Mass S.A.
    W dniu 2 października 2020 r. zakończono procedurę badawczą skuteczności filtracji cząsteczek wirusowych (VFE) masek medycznych wyprodukowanych przez 4MASS S.A.

Procedura badawcza została przeprowadzona przez Zakład Zagrożeń Chemicznych, Pyłowych i Biologicznych w Centralnym Instucie Ochrony Pracy PIB z wykorzystaniem wytycznych zawartych w aneksie B (badanie skuteczności filtracji szczepów bakterii Staphylococcus aureus ATCC 6538) normy europejskiej EN 14683:2019+AC. W teście VFE, generowany aerozol biologiczny zawierał cząstki wirusowe szczepu bakteriofaga Phi X174 (AtCC 13796-B1) o kształcie kuli z wypustkami o średnicy ~ 32 nm.

Ocena skuteczności filtracji cząsteczek wirusowych VFE wyniosła 98% < 98,8%

https://4mass.pl/przeprowadzenie-procedury-badawczej-skutecznosci-filtracji-czasteczek-wirusowych-viral-filtration-efficiency-vfe-masek-medycznych-4mass-s-a/
[x]
4MASS 2,53% 4,26 2026-05-29 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.