• Wchodziłem po 1.9 i zarobię Autor: ~goldenboy [77.254.239.*]
    Gadajcie co chcecie, ale to teraz jest dno. Spółka jest zdrowa i odpali, jak tylko sentyment do gier się poprawi.
  • Re: Wchodziłem po 1.9 i zarobię Autor: ~Bruno [94.101.21.*]
    Jestem tego samego zdania. Koniec narzekania i wylewania pomyj na tą spółkę. Niedawno ktoś wrzucił zestawienie gamedev po 3 kwartałach. Na tle innych spółek z podobną kapitalizacją Qubic to gigant z blisko 5 mln zł na koncie i realnymi przychodami. Do tego dwie spółki zależne, baza z ponad 2 mln graczy na Swich. To musi wcześniej czy później wypalić. Również skupuje w miarę możliwości bo nie sądzę aby mogło być tutaj już znacznie taniej. Nic nie rośnie w nieskończoność, ale wiecznie też nie spada. Mocno niedowartosciowany papier pomimo wielu bzdur tutaj wypisywanych!
  • Re: Wchodziłem po 1.9 i zarobię Autor: ~ORANY [89.64.37.*]
    na pewno
    https://www.metacritic.com/game/switch/real-boxing-2

• Re: Wchodziłem po 1.9 i zarobię Autor: ~Zyga [37.7.186.*]
    RB2 to już przeszłość , teraz patrzymy na ruchy jakie odbędą się w przyszłości np. wejście w nową działalność androidy. Sam bardzo liczyłem na RB2 ale się zawiodłem . Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i trzeba liczyć na jakieś pozytywne inf. dotyczące działalności qubica w następnym roku.
  • Re: Wchodziłem po 1.9 i zarobię Autor: ~zoozosia [5.173.12.*]
    Dokładnie rok temu skończyłam brać artgames co było strzalem w 10 teraz zapakowałam qubic za cały kapitał wyciągnięty z art (na spokojnie zajęło mi to prawie 2 miechy) . Tu nie będzie takiej wirowki ale jest szansa na podobny zysk.... Witam akcjonariuszy.
  • Re: Wchodziłem po 1.9 i zarobię Autor: ~AJ [185.53.146.*]
    Witam witam :). Czekamy czy się pięknyRoman, zgred i reszta ekipy ujawni
[x]
QUBICGMS 0,42% 1,20 2025-10-31 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.