Pojawią się jakieś nowe komunikaty i powrócimy do wzrostów. Kurs maxymalnie był po 12 zł i byli chętni do kupowania, to tym bardziej po 6 zł się znajdą. W spółce nie widzę, aby cokolwiek złego się działo. Dzisiaj ostatni dzień na optymalizacje podatkową i być może są osoby które kupowały na wyższych poziomach i chcą wykazać starte. Ja cały czas wierze w ten projekt, pokisi się na tych poziomach jakiś czas i wystrzeli jak to było wcześniej. Spółka jest z ciekawej i modnej branży, tworzy przyszłościowe projekty. A to że cały czas ktoś desperacko chce pozbywać się akcji, to jego problem. Ważne, że cały czas ktoś je odbiera. Szkoda, że na coraz niższych poziomach. Takie, życie.
Dzisiaj faktycznie sypie ktoś jak opętany, ale wszystko jest zbierane z rynku. Dla mnie to dobry sygnał. Jest obrót na spółce, a to najważniejsze. Papier się odleszczy, pojawią się być może jakieś nowe komunikaty o czym pisałem wcześniej i zakończymy korektę.
Widać mają, skoro nie sprzedawali po 12zł a sprzedają po 6 zł:) Od dawna jesteśmy na tej spółce Realnie, masa głupot była tutaj wypisywana a spółka urosła o setki procent. Obecnie jest w naturalnej korekcie po tak dynamicznych wzrostach, ale wierze że je czas dopiero przed nami. Jak wypuszczą produkt z cyberbezpieczeństwa, zaczną podpisywać kontrakty w USA to znowu wszystkich z butów powysadza.