• KINO CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZŁAPIESZ "ZMIANY, ZMIANY, ZMIANAY" TEKST. Autor: ~MAZUR [79.185.165.*]
    Dziesięć reaktorów BWRX-300 we wczesnych latach 30. w Polsce dla Synthosu i partnerów - taka jest skala atomowych ambicji chemicznego koncernu Michała Sołowowa. Synthos Green Energy podpisał w Kanadzie list intencyjny z firmą BWXT Canada, która może wyprodukować najważniejsze elementy BWRX-a. Na lata 2028 bedo reaktory, bo na razie som projektowane. Michał teraz jest miszczem od jenergetyki jatomowej walizkowej, tylko czy USA to dopuści?
  • Re: KINO CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZŁAPIESZ "ZMIANY, ZMIANY, ZMIANAY" TEKST Autor: ~Bzdura [46.204.23.*]
    Znaczy że za ... 10 lat będę mogła wycisnąć reaktorek do kopertówki ? Hihih. Chyba trzeba ją będzie ciągnąć na wózku
  • Re: KINO CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZŁAPIESZ "ZMIANY, ZMIANY, ZMIANAY" TEKST Autor: ~MAZUR [79.185.59.*]
    Dnia 2021-12-27 o godz. 22:59 ~Bzdura napisał(a):
    > Znaczy że za ... 10 lat będę mogła wycisnąć reaktorek do kopertówki ? Hihih. Chyba trzeba ją będzie ciągnąć na wózku

MOJA DROGA RP POWINNA NAZYWAĆ SIĘ Bzdura, JAK PATRZĘ NA TYCH POLITYKÓW, W USA POLITYKAMI ZOSTAJA WYBITNI MATEMATYCY, FIZYCY, TECHNOLOGOWIE, ANALITYCY, CHEMICY, I TACY SĄ W KONGRESIE USA. A W RP LUDZIE Z RÓŻNYM RÓŻNIESTYM WYKSZTAŁCENIEM, LUB BEZ WYKSZTAŁCENIA. I CI LUDZIE MÓWIĄ INNYM, CO I JAK IM SIĘ PIERDZIELI POD ZRYTYM BERETEM. ŻE ATOM PO 1954 ROKU JEST SZCZYTEM TECHNOLOGII W RP W 2022 ROKU DO 2030 ROKU. MOŻE CZOŚ POSTUDIUJĄ CI OD ŁOPATY BUDOWLAŃCY? BO TO WYGLĄDA NA COŚ Z ELEMENTARZA FALSKIEGO ALA I AS, TAKI WIERSZYK, AFROAMERYKANIN BAMBO W AFRYCE MIESZKA I TAK DALEJ, ZNACZY KOLEŻKA, BO Z PODOBNYM IQ.
[x]
PEP -1,01% 59,00 2025-10-22 16:35:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.