To się ciesz że tak tanio można kupić.
Jeszcze 3dni.
W styczniu już nie będzie tak tanio.
Ja dobrałem dzisiaj .
A jak jeszcze spadnie to znów dobiorę.
Wymęczą, wymęczą i góra będzie.
Dnia 2021-12-27 o godz. 14:49 ~starygracz napisał(a): > To się ciesz że tak tanio można kupić. > > Jeszcze 3dni. > > W styczniu już nie będzie tak tanio. > > Ja dobrałem dzisiaj . > > A jak jeszcze spadnie to znów dobiorę. > > Wymęczą, wymęczą i góra będzie.
Już to gdzieś widziałem miało tak pięknie w grudniu, teraz w styczniu a co potem lutym marcu kwietniu ...........................?
Zarobiłem kilka razy i teraz też zarobię. Gram na krótko.
Wiem Tobie się nie udało.
Dlatego wpadłeś w taką flustrację .
Pomimo że nie masz akcji i chyba nie zamierzasz ich kupić to piszesz na tym forum żeby się dowartościować.
Tak- wiem zarobiłeś krocie na innych spółkach.
Znam twoje wpisy od czasów Tuorów.
Tylko jakoś milczałeś jak zdrożało z 80gr na 3,15zł.
Spadek jest nie dlatego, że coś złego się stało, ale że fundy i "spółdzielnie" robią optymalizację podatkową i sprzedają jak najniżej, robiąc podatkową stratę, jednocześnie jak najniżej kupując na następny rok podatkowy. Rolowanie pozycji. Przecież to nawet dzieci widzą, że obrót jest robiony przez te same podmioty. Jutro (28,12) to ostatni dzień, na takie "cwancigi", w środę może się zacząć (na co nie daję gwarancji) rajd św. Mikołaja.
Tak sobie to tlumacz cormayowy marzycielu. Kurs sobie fajniutko leci na groszowki. Przy niezlych obrotach. Mam nadzieje, ze na Sylwestra otworzymy szampana ponizej zlotowki.
To jest kwintesencja akcjonariatu cormay, robienie straty podatkowej, zaniżanie przed oddałem, info niedługo, gruby chce odebrać moje akcje, dobra cena na zakup, taniej nie będzie........ Po co się kopać z koniem jak coś się zmieni to sam kupie śmiecia, ale narazie to idzie do piachu.
Tu już dawno nikt nie czeka na analizatory.
To trole spadkowe się tego uczepiły.
Od kiedy Cormay zarzucił prace nad nimi ( został Equisse ) to zaczął generować dodatnie przychody.
Rok 2021 będzie na plusie to było widać już po kwartalnych raportach.
Tak więc widać że utrzymuje się z działalności i jeszcze odkłada zyski ( zakup działki).
Może jeszcze zaskoczyć pozytywnie podpisaniem umowy ze Scope lub innym kontraktem.
I też prawdą jest że część inwestorów robi na koniec roku stratę podatkową ( sam tak nieraz robiłem).
Spółka stabilna zarabiająca na siebie i rozwijająca się w kierunku nowych badań, weterynarii, zdobywania nowych rynków.
Jeszcze was zaskoczy i cena akcji również.
Już nie raz krzyczeli że do piachu a tu z nienacka 3,15zł było.
Kto mądry to obecnie kupuje i będzie zarobiony.
Kto chce narzekać niech narzeka bo to najłatwiej robić.
Macie inne fajne spółki spekulacyjnie zdołowane jak Cormay to kupujcie tam.
Po co tu siedzieć na forum ? Sami sobie zaprzeczacie że zła spółka.
Na złej nikt nie siedzi codziennie i nie pisze.
starygracz - zmien nick na staryfrajer. Nic sie nie sprawdza z twoich przepowiedni,nic. Dziadowska i totalnie nierzetelna spolka. Podniecasz sie, ze kupili dzialke pod budowe fabryki (nie wiem czego). Juz kiedys to samo zrobili. Kupili dzialke pod budowe fabryki i co z tego wyniknelo? Sprzedali dzialke. Weszli w Scoopa i widac,ze to bedzie wtopa. Testy na covid? Totalna porazka. O analizatorach to nawet prosze nie wspominac, bo na posmiewisko mozna sie narazic. Na forach pracowniczych tez nie najlepsze opinie o pracy w spolce kraza. Kurs doluje, spolka ma to gleboko w tylku, zadnych komunikatow dla uspokojenia akcjonariuszy, zadnych, nie przejmuja sie tak niskim kursem wogole. A ty starygraczu piejesz z zachwytu jaki wspanialy moment do dokupienia. Ilez mozna dokupywac, ilez? Ilez mozna usredniac?
mv - stary frajer to do ciebie pasuje.
Kupiłeś Cormay po 15zł i kisisz do chwili obecnej.
Nawet słabi frajerzy tak nie robią jak ty.
Podbitki są w każdym roku po dwie conajmniej i można ładnie zarobić.
I w następnym roku też będzie.
Przypomnę ci.
Dla mnie to wystarczy.Gram na krótko i tak zarabiam.
Uważam też że obecnie jest dobra cena do zakupu.
Przekonasz się.
A co może nieprawda że 2021r mają zyski - pierwsze od kilku lat ?
Będzie raport roczny to sobie poczytaj.