Są święta, czas pojednania. Przepraszam za moje posty. Może nie tyle myliłem się na temat wyceny Ket, co pisałem tak, bo chciałem tanio kupić. To bardzo wartościowa spółka i będzie niedługo warta 1000zl. Niestety nie udało mi się tanio kupić. Ale jeszcze die zastanawiam. wybaczcie.
Dnia 2021-12-25 o godz. 16:50 ~axaa napisał(a): > Są święta, czas pojednania. Przepraszam za moje posty. Może nie tyle myliłem się na temat wyceny Ket, co pisałem tak, bo chciałem tanio kupić. To bardzo wartościowa spółka i będzie niedługo warta 1000zl. Niestety nie udało mi się tanio kupić. Ale jeszcze die zastanawiam. wybaczcie.
CHŁOPCZE!Nie podszywaj sie pod mój nick - AXAA! Jeśli nie masz innego pomysłu?Pomyśl jak sobie strzelić korkiem z szampana w ...zakuty głupi łeb! Co do KETY -podtrzymuję wszystko co pisałem na temat tej spółki-jest PRZEWARTOŚCIOWANA PRZYNAJMNIEJ O 200PLN
Przy 1000 zł za akcję wycena prawie 10 mld zł przy zysku 550 mln to trochę za dużo, chyba że zyski będą podwyższane do 650-700 mln zł to wtedy jest minimalna szansa. Podwyżki stop jeśli będą to schłodzą koniunkturę. 700-800 zł wycena 2022 a 1000 zł możliwe w 2023,2024
Szacun axaa. Błądzić jest rzeczą ludzką, ale trwanie w błędzie jest domeną głupców. Było brać w dołku w trendzie wzrostowym sprzed tygodnia. Już byś zarobił 15%.
Dnia 2022-01-03 o godz. 14:18 ~Oz napisał(a): > Szacun axaa. Błądzić jest rzeczą ludzką, ale trwanie w błędzie jest domeną głupców. Było brać w dołku w trendzie wzrostowym sprzed tygodnia. Już byś zarobił 15%.
Tak zrobiłem; dziś sprzedałem-ale dzięki za pamięć o ....mnie! :))))) KETY to samograj!:))))