było prawdą. Krótko mówiąc jeśli faktycznie jest kasa na fabrykę to sztos. Ale kto to wie? Kto robi takie pokazowe wywiady? I po co? Może faktycznie chcę zbierać po kolędzie...? Trochę całość bez sensu wygląda ta akcja. Ale jeśli mówią prawdę i będą produkować to kilkukrotny wzrost ceny gwarantowany.
Teraz tylko czas i cierpliwie czekać .Akcje po słupach skupione nas kilku drobnych w miedzy czasie budował fabrykę a na to 6 mies wystarczy na jesień 22r realizował bym pierwsze kontrakty .Prezes powiedział o budowaniu wartości firmy a nie drukowaniu Ciekawy jestem czy za plecami tego reprezentanta inwestora nie stoi Brzuska podobny biznes w Holandi sprzedał za 500 baniek Euro a tu jeszcze dostawa dronami ,kasę ma nie poto by kisić a jak bedzie zobaczymy za rok .baj baj
Czy to samo w sobie nie niesie odpowiedzi ? poprostu sprzedałem na górce 3 i ponad trzy wiedząc że to od razu sufitu nie przebije przewidywałem moc w projekcie z dronami lecz nie było konkretów tylko me domysły, .teraz jak to się wyklarowało spokojnie czekam Zysk skasowałem akcje mam za darmo więc cóż może trafiłem drugi CDR który był motorem napędzającym cały sektor gier a Spartakus będzie takim dronowym początkiem oczywiście musi dojść do zmiany nazwy która zapewne niebawem nastąpi i szereg innych pozytywnych zdarzeń.