Przecież miałeś dowody na przekręty zarządu ,że działa na niekorzyść akcjonariuszy..że poinformowałes KNF .prokuraturę..i co ? To tak samo jak wróżenie i mówienie o spadkach ...mówiłeś do 17 spadnie...potem jak tyle było,to do 10 ...itp...spada NC to spadamy my ...ale teraz są tak atrakcyjne wyceny spółek na NC ,że styczniu będzie odbicie...
Tak sa dowody na przekrety zarzadi i poinformowalem o tym knf ale nic z tym nie zrobili. Wyslalem jednego maila i sie nie odezwali. Nie probowalem sie z nimi juz kontaktowac z braku czasu. Pisalem ze powinno zejsc do 7 zl i mialem racje a tacy jak ty mnie wtedy obrazali ze naganiam.
Gdyby to było tak, że rok temu napisałeś prognozę i ona się sprawdziła to mógłbym powiedzieć, że trafnie przewidziałeś. Ale biorąc pod uwagę ogromną ilość negatywnej propagandy, którą wylałeś na tym forum w ostatnim roku oraz podatność małych inwestorów z GTS na opinie tutaj wyrażane, moim zdaniem jesteś jednym z głównych twórców uwalenia kursu do obecnego poziomu. Tak więc gratuluję skuteczności w upodleniu wizerunku spółki i uwaleniu kursu. Mam nadzieję, że jesteś z siebie zadowolony i że w przyszłym roku już Cię tu nie usłyszymy.
Marek : d teraz to już nasza wina. Mamy przecież 100 zł w akcjach bo tylko tyle nas było stać z kieszonkowego od mamy i my jesteśmy odpowiedzialni za wyniki na spółce...
Macie wytłumaczenie na wszystko :D
JA OSOBIŚCIE NIE PISZE NIC DO KONCA STYCNIA 2022 - zobaczymy gdzie będzie kurs.
Dokladnie. Tak pisalem na tym forum zle o spolce ze zarzad postanowil tez sprzedac te akcje. Wszystko przez Marka z forum. Ludzie co wy bierzecie? Buahahaha