Tuatj realnie z samcyh wierzytelnosci do 2029 ma wpłynąć kllkadziesiąt milionów zł .... firma udzieliła pozyczki chyba na 20 mln ......robi obecnie linię chyba dla Hiszpanów za kilka miolionów ...a jest wyceniona chyba najniżej nqa NC birac pod uwagę aktywa .....ta informacja o ukladzie ......lipna i tyle dal izeby pozbierać resztę papaierka ..myślę ze 2022 t bedzie ciekawy ..i zobaczymy tutaj dwie cyferki pozdrawiam
Re: hmmm Autor: ~Bozia [89.151.41.*] 2021-12-23 17:28 To Hiszpanie robią dla nich linie technologiczna do wytłaczania aluminium. Jeśli nie zdejmą ich z giełdy to będzie jak piszesz…
Kolego jakich bredni ....kto ma więksozść aakcji ??? i wobacz jaką ilość? moze zrobić wezwanie skupić całe akcje za ok 2 mln zł.. bo juz pewnei zaparkowanane są ...... czujesz..? firma z milionami na koncie .....po ile była emisja ...a jaki mas kurs ...majsterszyk normalne ...i to wszytko zgodne z prawem
Przy skupie spada. No to jest ciekawostka przyrodnicza. Postaw na kupnie dowolną ilość, a zobaczysz jak szybko zasypią dowolna ilość. Sam wystawiłem nie raz i przekonałem się jaka tu jest "walka" o każda akcję. Zero walki max podaży i tyle w temacie. Każde zlecenie, w tym po 2,60 i niżej, zostało szybko zasypane. Tak wiec brednie o skupie można odstawić na półkę z napisem "nieaktualne brednie"
obawiam się, że kolega pisze o skupie, który ma się odbyć na niższych poziomach, wg niego na razie trwa zaniżanie do tych poziomów. dla mnie to jakaś abstrakcja, kupiłem akcje po 5.20 uznając że to ogromna promocja, a tu poszło jeszcze niżej.