Ostatnią sesją, z której transakcje zostaną rozliczone w 2021 r., jest 28 grudnia, a to oznacza, że z optymalizacją podatkową należy zdążyć do tego dnia, także może jeszcze 6 zobaczymy z przodu ;)
przeciez jak ktos chce sobie zrobic ta optymalizacje podatkową no to SPRZEDAJE AKCJE - i tutaj sie caly proces konczy :D Ludzie nie wytrzymuja na tej spolce, wiec jak juz sprzedadza, TO NIE KUPIA TEGO PONOWNIE :D
Ja ciagle czekam az ktos mi da te pozytywne informacje z poprzednich wpisow :D jak widac chetnych sporo do zakupu po takich cenach!
ALE CZYTAJMY RAPORTY I TYLKO 10K AKCJI DO 10ZŁ PRZECIEZ TO ZJEDZĄ OD RAZU, ZARAZ WYSTRZAŁ
Z deb...i ..Lem...poprostu się nie da....mówisz że my się powtarzamy...jak to ty stale jedno i to samo piszesz ..to 10 tys to tyle razy napisałeś że nie liczę....a na podatkach się nie znasz. bo jak masz wieczna stratę...
przypominam bo czekam az ktos przyzna racje ze gow.. wie o calej sytuacji :) wszyscy plusowaliscie wpisy jak gosciu przepowiedzial SZTYCE do gory i 10 zl to juz juz zaraz bo 10k akcji to NIC i co ja pierdziele.
tak zem pierdzielil ze teraz macie :) ukochana spoleczka po 7