• Optymalizacja podatkowa Autor: greg0r [77.249.15.*]
    Ostatnie momenty, by sprzedać i kupić ponownie, by zmniejszyć zysk za 2021.
  • Re: Optymalizacja podatkowa Autor: ~optymalizacja [188.33.249.*]
    Ostatnią sesją, z której transakcje zostaną rozliczone w 2021 r., jest 28 grudnia, a to oznacza, że z optymalizacją podatkową należy zdążyć do tego dnia, także może jeszcze 6 zobaczymy z przodu ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Optymalizacja podatkowa Autor: ~lala [217.96.199.*]
    LUDZIE KOGO WY PROBUJECIE OSZUKAC :D

przeciez jak ktos chce sobie zrobic ta optymalizacje podatkową no to SPRZEDAJE AKCJE - i tutaj sie caly proces konczy :D
    Ludzie nie wytrzymuja na tej spolce, wiec jak juz sprzedadza, TO NIE KUPIA TEGO PONOWNIE :D

Ja ciagle czekam az ktos mi da te pozytywne informacje z poprzednich wpisow :D
    jak widac chetnych sporo do zakupu po takich cenach!

ALE CZYTAJMY RAPORTY I TYLKO 10K AKCJI DO 10ZŁ PRZECIEZ TO ZJEDZĄ OD RAZU, ZARAZ WYSTRZAŁ

ksiazke o tym kiedys na piszą o ludzkiej glupocie
  • Re: Optymalizacja podatkowa Autor: ~mm [37.248.168.*]
    Z deb...i ..Lem...poprostu się nie da....mówisz że my się powtarzamy...jak to ty stale jedno i to samo piszesz ..to 10 tys to tyle razy napisałeś że nie liczę....a na podatkach się nie znasz. bo jak masz wieczna stratę...
    przypominam bo czekam az ktos przyzna racje ze gow.. wie o calej sytuacji :) wszyscy plusowaliscie wpisy jak gosciu przepowiedzial SZTYCE do gory i 10 zl to juz juz zaraz bo 10k akcji to NIC i co ja pierdziele.

tak zem pierdzielil ze teraz macie :) ukochana spoleczka po 7
  • Re: Optymalizacja podatkowa Autor: greg0r [77.249.15.*]
    Ja sprzedałem dziś całego geotransa, co miałem i godzinę później odkupiłem tyle samo akcji 2 grosiki taniej.
  • Re: Optymalizacja podatkowa Autor: ~KFG [82.132.225.*]
    Z tym kupowaniem ponownie to ostroznie Panie i Panowie bo za rok znow bedzie trzeba sprzedawac na koniec roku i ksiegowac strate
  • Re: Optymalizacja podatkowa Autor: ~mm [37.248.168.*]
    Psia fujara stratę można odpisywać przez 5 lat ...co prawda przez połowę każdy rok..
    chyba chciałeś napisać żę połowę straty rocznie można rozliczać.
    Jak tu można matematyki wymagać od ludzi jak nie potrafią pisać
[x]
GEOTRANS -0,79% 5,04 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.