Dnia 2021-12-23 o godz. 09:04 ~Smutny napisał(a): > Uwierzyłem że w czasie pandemii taka firma z takim produktem sobie poradzi, zawiedliście mnie na całej linii, > > nie pozdrawiam
To nie do nas. Zadzwoń pod 81 444 64 80 i poproś o rozmowę z panią Magdaleną Drewniak, niech powie, co się w firmie dzieje. Ewentualnie poszukaj na fejsie osoby z zarządu i pociśnij, a potem zdaj nam relację.
Dnia 2021-12-23 o godz. 09:16 mroz napisał(a): > widzisz cempuś coś narobił, ludzie zaczynają dramatyzować, a mówiłeś razem z dzbanem danem ze jest ok, do tablicy na tłumaczenie poproszę.
Już się wytłumaczyłem. Podobne posty były na Mercu. Szczególnie ciekawe były te w stylu "co żona powie".
Dnia 2021-12-23 o godz. 09:22 mroz napisał(a): > a dzwoniłeś sam tam do niej ? pytałeś gdzie tym razem poukrywają gotówkę ? znowu w jakiś super byznes pożyczkowy ?
Ostatnio nie dzwoniłem i nie widzę w tym sensu. Ale jeśli inni zaczęliby bombardować telefonami (może tak się nawet dziać), to jakaś reakcja będzie.
Dnia 2021-12-23 o godz. 09:18 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-12-23 o godz. 09:16 mroz napisał(a): > > widzisz cempuś coś narobił, ludzie zaczynają dramatyzować, a mówiłeś razem z dzbanem danem ze jest ok, do tablicy na tłumaczenie poproszę. > > Już się wytłumaczyłem. Podobne posty były na Mercu. Szczególnie ciekawe były te w stylu "co żona powie".
I ,..... sprawa jest "załatwiona" bo przecież na j.w. Mercu jest jeszcze gorzej ,..... A na 4 Mass i Bras jeszcze gorsza tragedia ,....