Co wy na to? Argumenty?
1. Sprzedaż pakietu rfk obstawiam że może to być albo powinno być jakieś 300 mln co automatycznie podniosłoby kursik .wystarczy podzielić 300 mln zł na 800 mln papieru. 2. Deweloperka Ukraina? 3. Nowy układ? 4. A może nowy inwestor? 4. Dalej trwa chyba sprawa sądowa o odszkodowanie ze skarbu państwa za drogi? 5. Kurs jest na samym dnie a sufitu nie ma ... Kochani... Wesołych świąt i silnych wzrostów zycze
No nie wiem, co niby z tymi sprawami sądowymi. O deweloperze na ukrainie nic nie mogę wygooglować. Ale Rafako to mocna krata. Tylko teraz nawet Rafako nie rośnie, a powinno pójść z 3-4 razy w górę na dzień dobry.
Oj ta oj tam niech cię główka nie boli o moje straty. Pomysl zawistniku jakie będę zbierał plony jak ten badziew wystrzeli w górę nawet do tych 50 gr a to jest możliwe bez większego wysiłku sternika .wystarczy dobry płatny artykuł i trochę spekulacji. Ba po co mierzyć na 50 gr wystarczy że będzie 20 gr a moja średnia to 2gr to sobie policz zawistniku ile zarobię hihihihi. Ale i tak stawiam na 1zl ...tak więc idź do spowiedzi i nastaw się przyjaźnie do ludzi na święta i uważaj na covida czy omikrona żeby cię nie dopadł. Hehe ...a jak już cię dopadnie to daleko od noszy szpitalnych bo po tobie. Tylko witaminka c w proszku D3 czosnek i cebula ... Chyba że już jesteś zaszczepiony a to mi przykro to już nic nie da się zrobić musisz czekać na zakrzep albo zapalenie mięśnia sercowego hihi
Wtopka to powiedziała twoja macocha jak wpadła. Hihi nie potrzebnie ślizgała się po poręczy na którą ktoś wcześniej się... Buhahaha ...tyś się wtopka miał nazywac
Mustafa z tym 1zł to bym się zgodził,ale szybciej widze tu koniec 2023r. A z tymi szczepionymi to bardzo się zgodzę,bo nikt jeszcze szybko nie doszedł do siebie po gwałcie,a oni zostali brutalnie zgwalceni tylko jeszcze tego nie rozumieją. To prawdziwa tragedia dla ludzkości,to bardzo smutne co można bezkarnie za pomocą telewizora zrobic ze stadem owiec. Wesołych Świąt i prawdziwej wiary,bo tu też tragedia.