Kiedy skomentują 4,2 mln zł zysku netto w III kw i 97 mln zł ze sprzedaży 40% GM? Przypominam, że ich zdaniem raport miał być fatalny, a inwestora w GM miało nie być wcale.
Obecna. Nigdy nie pisałam, że raport będzie fatalny. Pisałam i będę pisać dalej, że WK nie ma nic wspólnego z notowaniami na tej spółce. Pisałam również przy 1,5 kwartał temu, że do końca 2021 kurs będzie osuwał się systematycznie w dół. A ty adrianku, skoro wywołujesz mnie do odpowiedzi, powiedz mi gdzie jest te twoje „5 PLN do końca roku”, kłamczuszku. Zreszta miałeś milczeć z tego co pamietam dopóki kurs nie dojdzie do 5PLN. Kto miał racje? Kłamczuszek z ciebie jak z Mateuszka.
Dnia 2021-12-22 o godz. 21:14 ~Ola napisał(a): > Obecna. Nigdy nie pisałam, że raport będzie fatalny. Pisałam i będę pisać dalej, że WK nie ma nic wspólnego z notowaniami na tej spółce. Pisałam również przy 1,5 kwartał temu, że do końca 2021 kurs będzie osuwał się systematycznie w dół. A ty adrianku, skoro wywołujesz mnie do odpowiedzi, powiedz mi gdzie jest te twoje „5 PLN do końca roku”, kłamczuszku. Zreszta miałeś milczeć z tego co pamietam dopóki kurs nie dojdzie do 5PLN. Kto miał racje? Kłamczuszek z ciebie jak z Mateuszka.
A po co miałabym brać po 9 zł jak mogę po 1,28-1,30 złotego nakupić skolko ugodna? Jeśli ty masz problem z myśleniem i racjonalnym działaniem to nie generalizuj.
Każdy broni swoich opinii na temat.Prawda leży pośrodku inwestor jest ,pierwszy pakiet Gremi sprzedany,drugi po Nowym Roku.Cena jest jaka jest .Do sprzedaży KCI nikt nie zmusi w tej cenie nikogo ,jak ktoś chce oddać to chętnie odbiorę .