• Gdzie Alfons i Ola? Autor: _adrian_ [5.60.83.*]
    Kiedy skomentują 4,2 mln zł zysku netto w III kw i 97 mln zł ze sprzedaży 40% GM? Przypominam, że ich zdaniem raport miał być fatalny, a inwestora w GM miało nie być wcale.
  • Re: Gdzie Alfons i Ola? Autor: ~Mamoń [213.156.137.*]
    Trzeba by zapytać kręconego
  • Re: Gdzie Alfons i Ola? Autor: ~Ola [188.146.38.*]
    Obecna. Nigdy nie pisałam, że raport będzie fatalny. Pisałam i będę pisać dalej, że WK nie ma nic wspólnego z notowaniami na tej spółce. Pisałam również przy 1,5 kwartał temu, że do końca 2021 kurs będzie osuwał się systematycznie w dół. A ty adrianku, skoro wywołujesz mnie do odpowiedzi, powiedz mi gdzie jest te twoje „5 PLN do końca roku”, kłamczuszku. Zreszta miałeś milczeć z tego co pamietam dopóki kurs nie dojdzie do 5PLN. Kto miał racje? Kłamczuszek z ciebie jak z Mateuszka.
  • Re: Gdzie Alfons i Ola? Autor: ~lok [172.70.134.*]
    Dnia 2021-12-22 o godz. 21:14 ~Ola napisał(a):
    > Obecna. Nigdy nie pisałam, że raport będzie fatalny. Pisałam i będę pisać dalej, że WK nie ma nic wspólnego z notowaniami na tej spółce. Pisałam również przy 1,5 kwartał temu, że do końca 2021 kurs będzie osuwał się systematycznie w dół. A ty adrianku, skoro wywołujesz mnie do odpowiedzi, powiedz mi gdzie jest te twoje „5 PLN do końca roku”, kłamczuszku. Zreszta miałeś milczeć z tego co pamietam dopóki kurs nie dojdzie do 5PLN. Kto miał racje? Kłamczuszek z ciebie jak z Mateuszka.

Wkrótce po 9 zł. bedziesz brał trolu
  • Re: Gdzie Alfons i Ola? Autor: ~Ola [188.146.38.*]
    A po co miałabym brać po 9 zł jak mogę po 1,28-1,30 złotego nakupić skolko ugodna? Jeśli ty masz problem z myśleniem i racjonalnym działaniem to nie generalizuj.
  • Re: Gdzie Alfons i Ola? Autor: ~Piotr [37.225.2.*]
    Każdy broni swoich opinii na temat.Prawda leży pośrodku inwestor jest ,pierwszy pakiet Gremi sprzedany,drugi po Nowym Roku.Cena jest jaka jest .Do sprzedaży KCI nikt nie zmusi w tej cenie nikogo ,jak ktoś chce oddać to chętnie odbiorę .
[x]
KCI 1,53% 0,93 2026-05-14 15:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.