Ponad dwa lata temu firma oficjalnie ogłosiła program motywacyjny dla swoich menagerów, czyli możliwosć nabycia pewnej puli akcji po cenie nominalnej. Czy wasze wpisy to wyraz totalnej ignorancji czy złej woli?
Rekin...To niech wynagradzaja,ale akcjami kupowanymi po takiej samej cenie jak reszta akcjonariuszy a nie jakies nominalne ceny.Firma sama sie nie szanuje sprzedajac swoje akcje po cenie 4 x nizszej niz wycena giełdowa. Zobaczysz jak jutro rynek zareaguje,to zrozumiesz o czym mówie.
I redziu znów został na peronie :) sprzedał myśląc, ze jak zaklina rzeczywistość to faktycznie odkupi po 4.xx.
Nie chciało mi sie pisać wcześniej ale tak, kupiłem te 20k nawet ciut taniej niz po 6.7 i jeszcze 30k po dziesiejszych cenach
A słyszałeś o przydzialaniu akcji po preferencyjnych cenach lub darmowych swoim pracownikom przez mnóstwo znanych firm ? To normalna praktyka i prawo właścicieli. Jest mnóstwo rzeczy za które można krytykować Zarząd, ale robienie afery tam gdzie jej nie ma jest żałosne.
To powaznie czy zartujesz? Program motywacyjny wykonany w ten sposob, ze Sytek sprzedaje po zlotowce akcje swoim kolegom? Ty, Sytek i Opoka sobie jaja robicie?
Ty piszesz glupoty, Sytek kupuje po 45i sprzedaje po 1 zl., a Opoka sprzedaje akcje i "zapomina" poinformowac o czasie mniejszosciowych akcjonariuszy. Co to ma byc? Moze my zyjemy w jakims SanEscobar?
Szczera prawda, maja tam straszny bałagan , skoro Opoka nie robi takie numery tzn. ,ze nic nie kontrolują , sprzedawałem po 6-6,5zl i martwiłem się , ze straciłem kasę a tu popatrz
Dnia 2021-12-22 o godz. 20:56 ~Xyz napisał(a): > Prawda jest taka , ze chłopcy z Afhola są za ciency na giełdę i jak wiele spółek z newconnect upadną prędzej czy pozniej
Czego ty nie wiesz... ho ho ho. A Wigilia to kiedy jest w tym roku?