Uchwała Nr 1307/2021 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 21 grudnia 2021 r. w sprawie wprowadzenia do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela serii A1, F, G, H, I, J, L, Ł, M, N i O spółki BLIRT S.A.
§ 1
Na podstawie § 3 ust. 1 i 2 oraz § 5 ust. 1 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia wprowadzić do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect następujące akcje zwykłe na okaziciela spółki BLIRT S.A., o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda:
1) 790.157 (siedemset dziewięćdziesiąt tysięcy sto pięćdziesiąt siedem) akcji serii A1,
2) 90.000 (dziewięćdziesiąt tysięcy) akcji serii F,
3) 90.000 (dziewięćdziesiąt tysięcy) akcji serii G,
4) 590.000 (pięćset dziewięćdziesiąt tysięcy) akcji serii H,
5) 320.000 (trzysta dwadzieścia tysięcy) akcji serii I,
6) 955.500 (dziewięćset pięćdziesiąt pięć tysięcy pięćset) akcji serii J,
7) 1.477.833 (jeden milion czterysta siedemdziesiąt siedem tysięcy osiemset trzydzieści trzy) akcji serii L,
8) 526.316 (pięćset dwadzieścia sześć tysięcy trzysta szesnaście) akcji serii Ł,
9) 3.787.878 (trzy miliony siedemset osiemdziesiąt siedem tysięcy osiemset siedemdziesiąt osiem) akcji serii M,
10) 951.517 (dziewięćset pięćdziesiąt jeden tysięcy pięćset siedemnaście) akcji serii N,
11) 4.111.110 (cztery miliony sto jedenaście tysięcy sto dziesięć) akcji serii O.
§ 2
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Depesza pochodzi z pełnej wersji serwisu biznes.pap.pl
Sprzedaż pakietowa?
Wodospad? Ale o wodospadzie to pisałeś jak było po 15, teraz 8.x, to jeszcze z tego poziomu będzie jeszcze jeden wodospad?
Dajmy na to, że zaczną sprzedać teraz te 330k, to co, 7zł potem 5zł, potem 3zł, a potem 1,50zł jak zdaje się też ktoś to prorokował? I co dalej?
Kiszonka 1.50zł - 5zł przy potencjalnie rosnących zyskach (tegoroczne inwestycje)?
Zabicie kursu zejściem na 1.50zł - 3zł i ściągnięcie z giełdy dzięki mega niskiej średniej cenie 6M?
Nie wiem o ci chodzi. Zbliża się koniec roku. Zrzucę 1500 akcji. Weźmie ktoś? Nie chce mi się tu już siedzieć. Gowno straszne, panemia w pełni, a tu...
Lipa, nie odkupie. Trzymakami dlugo, skedzilem, udzielałem się nawet, no ale zegnam.
Powodzenia dla trzymających, całkiem fajne forum porównując.
Pewnie chodzi o to, że koncza przeglad opcji. Blirt pewnie zostaje na gieldzie i maja na widoku inwestora finansowego. Zwiekszaja free float. Przy obecnej strukturze akcjonariatu zaden fund sie spolka nie iteresuje.
Też to zrobiłem ostatnio moimi 3 tys. akcji, tyle że odkupiłem spowrotem, więc dziękujcie. Optymalizacja :) Osobną sprawą jest brak informacji o sprzedaży że spółki. Ato już martwi. Powinno być niby dobrze po ostatnich informacjach. Podobno się rozbudowali i robili odpisy. Baza niska już.