• Jak widać kurs jest ewidentnie zbijany do ponizej 0,6 zł. Autor: ~Analizator [79.185.186.*]
    Ale nie zejdzie poniżej 0,55 czyli rocznego dołka.Sadze że nawet nieco powyżej 0,58 zł zacznie się zbieranie akcji i wzrost(pewnie powolny) tak jak było prawie rok temu.Obroty żadne 140 tys akcji dziennie PRZEMIELANE..Czekamy na dołek i jazda.Jeszcze siedem sesji do końca roku to pewnie zmianę kierunku zaczniemy jeszcze w tym roku.Czekamy na 0,58 zł.
  • Re: Jak widać kurs jest ewidentnie zbijany do ponizej 0,6 zł. Autor: ~Ad [89.64.34.*]
    Zejdzie pewnie do takiego poziomu, przy którym arkusz zleceń po stronie kupna wciąż będzie świecił pustkami.

Ja zakładam, że jest tu ktoś "większy" i ma pewną przewagę - mając wgląd w arkusz zleceń dokładnie wie, ile "obcych" zleceń znajduje się po obu stronach i na ile może sobie pozwolić. Może przerwać w dowolnym momencie, gdy tylko zauważy wzrost popytu. Zakładam też, że liczy na konkretny kurs na górze i wie, jak dużo może "stracić" na obniżaniu kursu.

Trzeba pogodzić się z faktem, że na takich spółkach często to więksi gracze mają dużo do gadania. Gdyby chcieli to po informacji o liście intencyjnym mogli pociągnąć kurs nawet do tej 1zł, a ile było? Nawet nie 10% w górę i to na chwilę. Tu zazwyczaj mamy raczej skromny wzrost i jakoś wątpię, że to wystarcza. Z jakiegoś powodu spółka wciąż wygląda na mało atrakcyjną i nie wierzę w to, że to przypadek lub że kurs spada sam z siebie. To oczywiście tylko moja opinia i być może się mylę, ale myślę, że sporo się jeszcze wydarzy :)
  • Re: Jak widać kurs jest ewidentnie zbijany do ponizej 0,6 zł. Autor: ~Ko [31.61.252.*]
    Sporo.
    I jeszcze więcej...
    Branża zaczyna odbijać od dna :)
  • Re: Jak widać kurs jest ewidentnie zbijany do ponizej 0,6 zł. Autor: ~Ja [194.242.62.*]
    Jak krótkoterminowo jestem większym pesymistą, kurs może spokojnie sięgnąć nawet 0,53 albo i 0,50 a wzrosty (poważne) się zaczną najwcześniej w marcu
  • Re: Jak widać kurs jest ewidentnie zbijany do ponizej 0,6 zł. Autor: ~LechuBrd [188.146.238.*]
    A skąd wiesz że akurat w marcu? Jasnowidz?
[x]
BAHOLDING 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.