RGR jak wół wyrysowali . na miesięcznych świecach najlepiej widać .już w lipcu myślałem o tym scenariuszu ale uznałem że to nierealne widząc potencjał w spółce . potencjał schowali na 10 miesięcy i zrobili swoje .
przeciez wiadome bylo ze jezeli ktos nie ma kasy na nowy papier po 1zl to nawet jak sprzeda po 1,50zl to i tak mu sie to oplaca , dziadostwo sie skonczy jak knf wyda decyzje
20 groszy to kapitalizacja na poziomie 6-7 mln :) ff ponad 50% najwazniejsze to wprowadzic cie w taki stan zebys przy obojetnie jakiej cenie myslal ze jest tanio :D a to wytrawny gracz.
Mnie nie wprowadzą w żaden stan bo mam na zlodziei wyj....e. Wiem natomiast ze mnie zaskoczą kiedys konkretnie a mianowicie ogłoszą bankructwo w najmniej oczekiwanym momencie
Kiedyś Lotosa wycenili na zero złotych to ile na dzień dzisiejszy warte jest barachło które nie zarabia pieniędzy od kilkunastu lat ? Przecież nawet za darmo bym tej firmy nie chciał bo po co ? By do niej dokładać ?
dobrze mowisz ! ale my nie jestesmy w ameryce ! :) z c/z 30 i masa spolek bez zysku zapi..ala w kosmos :) chyba ze przyjda jankesi i zrobia nam hossanne na wysokosci:D
bo to było tak, bociana dziobał szpak, następnie była zmiana i kark dziobał bociana, później były jeszcze dwie zmiany - proszę obliczyć kto był bardziej dziobany
Możliwa formacja niespełnienia RGR , na wykresie liniowym kurs już powyżej linii szyi , czyli zamknięcie na obecnym poziomie na płynnych rynkach to jeden z najsilniejszych sygnałów zmiany kierunku ...
Odpuście sobie dywagacje wykresowe śmiecia bo szkoda czasu. Jakie tu były sygnały dużo wyżej a i tak całe wybicie spuścili w kiblu. Fundamentalnie nic się nie zmieniło i nadal skotan to trup bez zysku.