• Lecimy w otchłań Autor: bartsson [91.233.60.*]
    jutro 2,99 zł
  • Re: Lecimy w otchłań Autor: neuromachine [83.10.40.*]
    Na spółce z tak małymi wolumenami można kurs zeszmacić naprawdę nisko tylko jeszcze ktoś musi akcje po takich cenach sprzedać XD Na razie to biednie to zbieranie od leszczy wychodzi bo wolumeny śmieszne, a jak jeszcze odejmiemy te transakcje z wora do wora w celu optymalizacji podatkowych to już naprawdę słabo :). Ja to przynajmniej mam czyste i jasne intencje i się nie kryję od 1.5 roku siedzenia na spółce. Widzę fundamenty i uważam, że tu będzie bardzo wysoko w ciągu najbliższych lat i dokupuję regularnie mimo że mam już dość duży pakiet uzbierany. Takie posty jak w temacie to wyjaśnijmy sobie może napisać tylko osoba, która chce kupić taniej. Ale kibicuję w wysiłkach i mam nadzieję, że to sztuczne dołowanie kursu utrzyma się jeszcze przynajmniej parę miesięcy ponieważ chciał bym jeszcze trochę po tych cenach zebrać :)
  • Re: Lecimy w otchłań Autor: ~inwww [37.157.205.*]
    utrzyma się do końca roku..... max :) mowa o 2021 roku oczywiście :)
  • Re: Lecimy w otchłań Autor: ~Max [5.184.225.*]
    Wątpliwe.
  • Re: Lecimy w otchłań Autor: ~Brak-sił-na-leszczy [104.28.131.*]
    Komentarz „ wątpliwe” jest tak samo trafny jak odpowiedz tak na pytanie czy na cienkim czy na grubym
  • Re: Lecimy w otchłań Autor: ~Michal [195.136.56.*]
    SFD dobra firma sam od lat korzystam z odżywek, sporo nowych stacjonarnych sklepów, dobre wyniki prognozy.Firmy sportowe złapią oddech od nowego roku, jedyne co mnie martwi to skażone odżywki, mogą zepsuć opinie.
[x]
SFD 0,33% 3,01 2025-11-07 15:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.