• Silni i słabi. Autor: ~GniewPGRu [5.173.252.*]
    No i stało się to co przeczuwałem czyli po premierze panikarze sprzedali nawet na stracie. Słabe ręce oddały mocnym, które skupiły akcję jak leciało i teraz sypią obniżając kurs. Przez panikarzy teraz w zasadzie kontrolują kurs i nawet jeśli jest to przesypywanie z wora do wora to robią z kursem co chcą. Amen.
  • Re: Silni i słabi. Autor: ~piccoloolo [5.173.0.*]
    zawsze będzie można podebrać taniej :) i czekać do poniedziałku.
  • Re: Silni i słabi. Autor: ~Misio [94.254.234.*]
    Nic z tych rzeczy. Mysle ze problem tkwi gdzie indziej. Gaminng mial wzrosty bardzo silne w 2020. 2021 to prEwaznie powolne opadanie. Spolki idealnie nadaja sie do optymalizacyji podatkowej. Praktycznie na większość jest taka sytauacja. Podaz jest znaczna a popyt czeka wiec spada
  • Re: Silni i słabi. Autor: ~Albert [83.9.103.*]
    A co to za cudo te wasze optymalizacje podatkowe - ktoś ma akcji za parę baniek i obniża sobie zyski 50 akcjami - czysty kretynizm
  • Re: Silni i słabi. Autor: ~Franek [89.64.51.*]
    Nie. Ktoś sprzedal inne akcje za parenascie tysięcy i jest na nich na plusie a na Madmind na minusie. Po co płacić podatek skoro można małym kosztem wykazać stratę. Nie wszyscy maja akcje za 20 dżilionow. Ja osobiście tez sprzedałem te wysoko kupione i zaraz odkupiłem szczęśliwie po jeszcze niższej cenie. Myśle ze od 29.12 będą wzrosty.
[x]
MADMIND -2,44% 0,40 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.