• Męczarnia Autor: ~plus [188.146.33.*]
    Ile to jeszcze ma trwać? Dopóki nie zakończą skupu?
  • Re: Męczarnia Autor: ~mieciu [176.221.120.*]
    juz nikt przed swietami nie odda kto madry ten teraz kupuje po swietach bedzie duzo drozej a w styczniu to gorka pa pa pa
  • Re: Męczarnia Autor: ~mski2 [178.43.33.*]
    Widać już chyba większość wymęczyli, musieli podbić kurs.
  • Re: Męczarnia Autor: ~blablabla [188.47.115.*]
    Przed chwila jednym strzałem 17 tys akcji, prosto od spanikowanych. na Deser chwile potem dodatkowo 3400. Jeszcze jedna taka akcja i jestesmy na 5,20 z powrotem albo wyzej , także zastanówcie się, czy chcecie oddawacdalej za 4,30, 4,40

ale nie słuchajcie mnie, gamonia gieldowego - poczekajcie na jutrzejsze oficjalne info od zarzadu, jak dadza znac ze w tydzien zabrali odkupili od was- 30-60 tys akcji

w sumie chwałą zarządowi za to ! wiecej zostanie w kasie spółki, wiec lepiej dla inwestorów długoterminowych
  • Re: Męczarnia Autor: ~MK [83.17.92.*]
    Masz rację, nie będziemy słuchać osoby, która sama twierdzi, że jest gamoniem giełdowym....
  • Re: Męczarnia Autor: ~blablabla [188.47.115.*]
    pisze ze jestem gamoniem gieldowym ; bo geniusze polskiej gieldy przeciez wiedzą / wróżą ze odkupią za 3 zł a spolkato gniot etc !! :) takze bardziej sluchajcie ich; i wywalajcie pkc tak jak to robiliscie caly poprzedni tydzien ; zamiast kupowac w czasie korekty
  • Re: Męczarnia Autor: ~Cierpliwy [31.0.49.*]
    Karawana jedzie dalej - poczekamy może jeszcze raz poniżej 4,5 uda się dobrać.
  • Re: Męczarnia Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    Odróżniamy ironicznie samozwańczego "gamonia", od trola
  • Re: Męczarnia Autor: ~stachus1980 [88.156.212.*]
    Zarobieni po pare procent i reszta wystraszona już oddala, jakiegoś większego przyspieszenia się nie spodziewam, ale 4,4 -4,8 to widełki do końca roku. W styczniu 5 z przodu
[x]
DMGROUP 0,63% 3,18 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.