• KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: ~nieufny [79.186.0.*]
    JAK MYLISZ SCETINO -PO CO?
  • Re: KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    jedyne co to co niektorym odebralo rozum skoro jeszcze nie zrozumieli ze dali sie nabic w bambuko, tak to kuzwa odbierala ze z 5,50 w rok polecialo na 1,79, rece opadają
  • Re: KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: ~J-23 [83.28.217.*]
    Dnia 2021-12-21 o godz. 07:35 ~hmm napisał(a):
    > jedyne co to co niektorym odebralo rozum skoro jeszcze nie zrozumieli ze dali sie nabic w bambuko, tak to kuzwa odbierala ze z 5,50 w rok polecialo na 1,79, rece opadają

Ja i inni , chyba i ten mityczny Schettini pisaliśmy o tym j.w.

A "experci" np. wolny-/+, cmpumk , sandmanXX, "ja" i "nieufny" i inni zadawali te samo pytanko ????
    "przecież ktoś to kupuje?" - jaki jest mechanizm tych zakupów pisałem już kilkanaście razy ,.....
  • Re: KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: mroz [46.134.29.*]
    j-23 nie panikuj nad wyraz ;)
    najważniejsze że ze spółki tak jak to pisał cempek nie wychodzą żadne komunikaty hahaha, oni milczą jak obecnie wszystkie zachwalające błazny sanwilowe...

Dnia 2021-12-21 o godz. 08:57 mroz napisał(a):
    > j-23 nie panikuj nad wyraz ;)
    > najważniejsze że ze spółki tak jak to pisał cempek nie wychodzą żadne komunikaty hahaha, oni milczą jak obecnie wszystkie zachwalające błazny sanwilowe...
    >

Już i o tym też pisałem cempek i całe to towarzystwo z NAGONKI , to najprawdopodobniej chłopcy a może i dziewczęta wynajęte za parę zet przez agencję , która obsługiwała holding snw "PIJAROWO" (słynny pan ze śr. wykształceniem).

A dziś znów kontynuacja spadków , .... bo można coś "zarobić" sprzedając, wykazując stratę i odliczając ją od zarobku na innych spółkach

• Re: KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: martyna11 [83.8.19.*]
    Hahaha a ja się zastanawiam przez kogo wy jesteście wynajęcia?
    Kto to wie czy nie jest odwrotnie...
    My tylko przedstawiamy naoczne fakty, analizujemy rzeczywiste raporty. A Wy... wiecznie prognozujecie dno i nie posiadając (niby) akcji męczycie i naganiacie na spadki. I kto tu jest ustawiony? Kto Wam płaci za codzienny bełkot na forum?
  • Re: KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    My piszemy to, wy piszecie tamto... a na koncu wszystko I tak weryfikuje rynek… jaki jest efekt tej weryfikacji? 5,50 -> 1,79  ot taki...
    Dnia 2021-12-21 o godz. 09:40 ~hmm napisał(a):
    > My piszemy to, wy piszecie tamto... a na koncu wszystko I tak weryfikuje rynek… jaki jest efekt tej weryfikacji? 5,50 -> 1,79  ot taki...

100 % zgody
    a te 1,79 już chyba ? nieaktualne ,... udeptywanie nowego dna ??
    do końca możliwości robienia straty (następny tydzień) tak jak pisałem 1,50 -1,20 moga zaliczyć i ktoś ,.... będzie odbierał
    Dnia 2021-12-21 o godz. 09:33 martyna11 napisał(a):
    > Hahaha a ja się zastanawiam przez kogo wy jesteście wynajęcia?
    > > Kto to wie czy nie jest odwrotnie...
    > > My tylko przedstawiamy naoczne fakty, analizujemy rzeczywiste raporty. A Wy... wiecznie prognozujecie dno i nie posiadając (niby) akcji męczycie i naganiacie na spadki. I kto tu jest ustawiony? Kto Wam płaci za codzienny bełkot na forum?

Tak , tak,
    Słynne hasło : Łapaj złodzieja, lub POŻAR działa tu bez zarzutu Beczka śmiechu j.w.

Napisz jeszcze , że "zaniżamy" kurs , żeby jak NAJTANIEJ odkupić po "TANIOŚCI" od 5,80
    Proste pytanie? Skoro nie macie akcji to po co tu śleczycie? Jaki jest Wasz cel?
    Nie potraficie udzielić jasnej i precyzyjnej odpowiedzi???
    i jedna i druga strona ma racje, nie lubię jednak jak ktos pisze tak ja pisał cempek, że jak nie ma pustych komunikatów jak na innych jak on to pisał śmieciowych spólkach to jest dobrze, nie lubie jak ktos piszę ze to już na pewno dno i taniej nie będzie i że tylko durnie wyrzucaja po tych cenach. Zbliża się optymalizacja podatkowa więc może być jeszcze taniej, ja wiem jedno wierzę w spółkę pomino jakiegoś jak to pisze j-23 kolesia ze średnim wykształceniem (szczerze nie wiem o co chodzi, wyjąsnij prosze) i do swojego pakietu który zostawiłem delikatnie dobieram - może źle a może dobrze.
  • Re: KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: cmpunk [31.61.228.*]
    Przepraszam stęsknione za mną towarzystwo, aż mi się głupio zrobiło, że tyle czekać na mnie musieliście :-).
    Co do rynku, o którym ktoś wspomniał, jak widać, zachowuje się jak pijak po obaleniu 3/4 i poprawce kilkoma browcami. Nie wiadomo, w którą stronę pójdzie. Dziś to widać choćby na Mabionie, ale nie tylko. Sporo śmieciuchów rośnie, porządne spółki spadają, tak to na dzień dzisiejszy z grubsza wygląda. Nie ważne, co się dzieje w spółce, ma być głośno, wtedy jest gra na emocjach.
    A co do spadków na Sanwilu i zerknięciu na arkusz widzę, że komuś się chyba nudzi, albo chce właśnie pograć na emocjach. Czy są to słupy, tego nie wiem, ale wygląda to dziwnie.
    Dnia 2021-12-21 o godz. 09:57 cmpunk napisał(a):
    > Przepraszam stęsknione za mną towarzystwo, aż mi się głupio zrobiło, że tyle czekać na mnie musieliście :-).
    > Co do rynku, o którym ktoś wspomniał, jak widać, zachowuje się jak pijak po obaleniu 3/4 i poprawce kilkoma browcami. Nie wiadomo, w którą stronę pójdzie. Dziś to widać choćby na Mabionie, ale nie tylko. Sporo śmieciuchów rośnie, porządne spółki spadają, tak to na dzień dzisiejszy z grubsza wygląda. Nie ważne, co się dzieje w spółce, ma być głośno, wtedy jest gra na emocjach.
    > A co do spadków na Sanwilu i zerknięciu na arkusz widzę, że komuś się chyba nudzi, albo chce właśnie pograć na emocjach. Czy są to słupy, tego nie wiem, ale wygląda to dziwnie.

Cempuś j.w. myślał , myślał i nic nowego od 5,80 nie wymyślił ,.....

• "pijak po 3/4 ",
    • "MABION" spada , ale kogo tu to obchodzi? idź o tym pisać na MABIONIE,
    • "porządne spólki" (w domyśle Lenin tzn. sanwil) spadają , a śmieci rosną,
    • a same spadki ktoś robi dla "rozrywki" już od 5,xx

Faktycznie być może co niektórzy już nie mogli się doczekać na taka "MERYTORYKĘ "
  • Re: KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: cmpunk [31.61.240.*]
    No dobrze scett, wiemy, że to ty wychodzisz z papiera. Czemu się nie przyznałeś wcześniej? Opcje walutowe ciebie stąd wygoniły, czy Draszba? :-D
    Dnia 2021-12-21 o godz. 10:40 cmpunk napisał(a):
    > No dobrze scett, wiemy, że to ty wychodzisz z papiera. Czemu się nie przyznałeś wcześniej? Opcje walutowe ciebie stąd wygoniły, czy Draszba? :-D

HAHAHhhhaaaa

cempuś jak zwykle "zabija" śmiechem ,... i tak juz od 5,80
    cempuś wczoraj pisałem , że pomyliły ci się pawilony w Szpitalu Wolskim ,...
    Ten odpowiedni dla ciebie to pawilon Nr 5 , a nie jak błędnie pisałeś Nr 6 ,...
    wykorzystaj okres przedświąteczny i popraw ten błąd
    Dnia 2021-12-21 o godz. 10:55 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-12-21 o godz. 10:40 cmpunk napisał(a):
    > > No dobrze scett, wiemy, że to ty wychodzisz z papiera. Czemu się nie przyznałeś wcześniej? Opcje walutowe ciebie stąd wygoniły, czy Draszba? :-D
    >
    > HAHAHhhhaaaa
    >
    > cempuś jak zwykle "zabija" śmiechem ,... i tak juz od 5,80
    > cempuś wczoraj pisałem , że pomyliły ci się pawilony w Szpitalu Wolskim ,...
    > Ten odpowiedni dla ciebie to pawilon Nr 5 , a nie jak błędnie pisałeś Nr 6 ,...
    > wykorzystaj okres przedświąteczny i popraw ten błąd

Scett, przenieśli spod 6 do 5, jak widać, bywasz tam na tyle często, że już sam to sprostowałeś. Oby ci zastrzyków nie pomylili :-).
  • Re: KTOS TO JEDNAK ODBIERA Autor: ~ja [79.186.0.*]
    to absurd-słuchając takiego j-23 moz na dojsc do wniosku ze ta firma moze za chwile byc mniej warta niz ma gotowki w szufladzi i odziwo nikogo to nie dziwi-ot taka historia-MECHANIZM podobny jak na krypto-nic nowego-ULICA NIGDY NIE ZARABIA-tu jest najlepszy przyklład
    obyś miał rację :) bo cos mi tam kapie ;)
    cempus zapomniałem spytać choinki sprzedane ? :) dalej sadzasz chłopców na kolanko na bazarze ?
    Dnia 2021-12-21 o godz. 11:12 mroz napisał(a):
    > cempus zapomniałem spytać choinki sprzedane ? :) dalej sadzasz chłopców na kolanko na bazarze ?

Chujineczki idą jak woda, scett obsługuje pakowarkę. A na sadzanie na kolanka przyjdzie czas, byku :-D.
[x]
SANWIL -1,40% 1,41 2025-11-17 14:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.