Nie nic nie wiem..ale spółka musi chyba się z tego wyspowiadać jak poszło. Poza tym zawsze można zadzwonić, może coś powiedzą..czasem dzwonię po spółkach, niektórzy prezesi lubią pogadać :P
Mortimer ten telefon podany przez Ciebie nie istnieje,fajna spółka brak telefonu w dzisiejszych czasach i żadnego infa o przydziale akcji. Chyba ciężko będzie się wyplątać z tego pasztetu.Czy te akcje serii L kiedyś wejdą do obrotu na GPW ? zazdroszczę Twojego optymizmu
Nie podane przeze mnie tylko podane na stronie którą na szybko znalazłem ( nie działa, trudno gdzieś pewnie jest) - to raz. Dwa - emisji nie przeprowadza się "z palca" tylko angażuje się dom maklerski, musi to przyklepać kilka instytucji po drodze. Ja jestem spokojny że akcje dostanę..ale każdy może się stresować wedle życzenia :P Te akcje to u mnie dzika karta, albo urośnie xx albo sie ozpadnie. Dwie takie kupuje i sobie leżą.
Info o emisji to pewnie jakieś w poniedziałek mówiąc optymistycznie. A kiedy będą w obrocie? No wtedy jak te poprzednie emisje trafia na rynek... a one trafią..za 3 lata ?:) Tu nie ma akcji i dlatego sobie znów kupiłam :) Każde dobre info to będzie jazda!!!!
UDANEGO NOWEGO 2022!!! KOCHAM 2- KI :)))
..
.
mogą bc wczesniej bo to emisja z prawem poboru i nie wiem czy tu terminy nie są jakoś bardziej restrykcyjnie opisane, ale nie dam sobie za do uciąć...nic :P
No ciekawe. Jeśli to prawda co piszesz. to.... Tak czy siak w ogóle dopuszczonych jest 4.770.000 akcji z całości - tal się dogrzebałam. Kwestia ile z tego posiadją podprogowi. Moim zdaniem jakieś 800.000 akcji. Ale wiadomo - większość jest w mocnych rękach, Więc... faktycznie koło 200.000 mogą mieć drobni. To całkiem możliwe. Tak czy siak akcji brak :)