Ile idzie harować na szczocie . Skończyłem, ale robota ta prawdziwa trochę na koniec roku się spiętrzyła - tak delikatnie mówiąc i musiałem trochę wydłużyć sobie dzień pracy. Wcześniej pisałem wszystko zamieniłem na banknoty, no ale infra se została, trochę dokupione przy okazji spieprzając sobie średnią , a i w czwartek kupiłem tamex paczony i przepaczony - trochę za późno . To naprawdę ostatni w tym roku zakup i dziś oddam. Tu już zgłupiałem co się dzieje, przez miesiąc przemielone 340 K z mizernym efektem
Tosia o 10 - 15 groszy Ci chodzi ??? . Było - ustawić się po 1,05 -07 . Te 0,9 to mój haczyk , było lepiej z średnią ale zachciało się zakupów i popsuło się.
Tosia o 10 - 15 groszy Ci chodzi ??? . Było - ustawić się po 1,05 -07 . Te 0,9 to mój haczyk , było lepiej z średnią ale zachciało się zakupów i popsuło się.
wiesz 15 groszy to 15 groszy :). Ja lubię mieć ciągłe plusy na rachunku. A poza tym to trzeba się targować. Kupowanie bez targu to obraza. Tylko ja nie wiem, po co mi ta Infra jest ? :)